Összefoglaló 2022. november 29., kedd

LU19: DVTK - St. Mihály FC 3-4 (2-1)

Fordulatos hazai szezonzárót játszott a Diósgyőri VTK korosztályos csapata, amelyet végül a vendégek nyertek meg. A találkozón hét gól és két piros lap született.

LU19: DVTK - St. Mihály FC 3-4 (2-1)


Országos Leány U19-es Bajnokság, 13. forduló

Diósgyőri VTK LU19 - St. Mihály FC LU19 3-4 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: dr. Vigh Tünde (El-Sherif Omar, Ács Koppány). 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Garabecz V., Havasi B., Horváth L., Somogyi D., Veres V., Papp S., Kiss D., Magyar H., Zahár F. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 
St. Mihály FC LU19: Vincze N. - Pallagi V., Horváth L., Farkas N., Suták D., Bozóki Cs., Sajti K., Rabi R., Nagy L., Palotás P., Csapó Zs. Vezetőedző: Fábián-Saleh Houssam. 
Csere: Magyar H. helyett Székely E. a 46., Bozóki Cs. helyett Aradi Á. a 46., Horváth L. helyett Gligor E. a 76. percben. 
Sárga lap: Garabecz V. a 40., Masa B. (masszőr) a 40., Somogyi D. a 70., percben. 
Piros lap: Kemenyiczki L. a 89., Varga E. a 90+5. percben. 
Gólszerző: Rabi R. (0-1) a 13., Kemenyiczki L. (1-1) a 44., Papp S. (2-1) a 46., Farkas N. (2-2), a 47., Rabi R. (2-3) az 51., Horváth L. (2-4) a 75., Csapó Zs. (3-4, öngól) a 85. percben. 

Bánföldi Zoltán: - Sajnos minden erőfeszítés ellenére sem tudtunk pontot szerezni. A mentalításunk és küzdőszelemünk dicséretes volt, de az ellenfelünk jól kihasználta hibáinkat.

Fábián-Saleh Houssam: - Hosszú utazás után vetettük bele magunkat a mérkőzésbe, kicsit féltem is,hogy ez rá nyomhatja a bélyegét a játékunkra.Szerencsére a lányok nem így gondolták, és elég hamar megmutatkozott a két csapat játéktudása közötti különbség. A mi lányaink szépen passzolva próbáltak fogást találni ez ellenfél védekezésén, amire a hazai csapat "vagdalózassal" és kemény játékkal tudott csak reagálni. Le a kalappal a lányok előtt, hogy állták a sarat, valamint , hogy még hátrányban is, higgadtak tudtak maradni és bíztak magukban. Örülünk a győzelemnek, bár tudjuk, hogy több góllal is nyerhettünk volna és szerencsések vagyunk, hogy nem történt komoly sérülés.