Összefoglaló 2022. október 10., hétfő

LU17: FTC - DVTK 4-2 (4-0)

Az első játékrészben alapozta meg a győzelmét a Ferencváros LU17-es csapata a DVTK-val szemben. A fordulás után a piros-fehérek sokkal jobb, egységesebb teljesítményt nyújtottak, így a különbséget is sikerült csökkenteni.

LU17: FTC - DVTK 4-2 (4-0)


Országos Leány U17-es bajnokság, 5. forduló

Ferencvárosi TC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 4-2 (4-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 50 néző. Játékvezető: Ilyés Gergő Hunor, Kovács Bence, Baranyi Gábor. 
Ferencvárosi TC LU17: Major J. - Gégény P., Czetner D., Bozsik L., Gágyor Z., Illés L., Matyi K., Nyiri L., Nyul P., Biró Cs., Kratochwill Z. Vezetőedző: Berla Attila. 
Diósgyőri VTK LU17: Megyes Zs. - Képes J., Bánsági H., Magyar H., Vadász V., Keczán F., Sándor L., Papp S., Havasi B., Szilvási N., Majnár A. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Czentner D. helyett Együd B. a 8., Matyi K. helyett Beleznai L. a 20., Major J. helyett Gergely L. a 66., Biró Cs. helyett Egyed K. a 66., Együd B. helyett Szikszai L. a 66., Beleznai L. helyett Papp T. a 66., Sándor L. helyett Dervalics D. a 79., Vadász V. helyett Lengyel L. a 87., Keczán F. helyett Alföldi R. a 87. percben. 
Gólszerző: Kratochwill Z. (1-0) a 6., Gégény P. (2-0) a 12., Kratochwill Z. (3-0) a 30., Nyul P. (4-0) a 45., Havasi B. (4-1) a 75., Havasi B. (4-2) a 88.percben. 

Berla Attila:  - Ez az a mérkőzés, amire azt mondhatom, hogy csak az eredménnyel vagyok elégedett. Sajnos a meccs folyamán több olyan sérülés is történt a csapatunknál, amely előreláthatóan hosszú felépülést igényel majd. Mindkét játékosunknak jobbulást kívánunk, és reméljük, hogy mihamarabb újra a pályán láthatjuk őket.

Csiszár Szabolcs: - Mivel mezőnyjátékos állt a kapunkban, ezért nem volt egyszerű a dolgunk. Ettől függetlenül csak dicsérni tudom éa csapatomat. Az első félidőben az ellenfelünk tökéletesen kihasználta a hibáinkat, viszont a fordulás után sokat javultunk. Javitottunk  az átmeneteken és sok lehetőséget dolgoztunk ki, ami meghozta az eredményt. Folyamatosan tanulunk a hibákból és folytatjuk a dolgunkat, nem feledve, hogy nagyon jó második félidőt produkáltunk. További sok sikert kívánok a Fradinak és jobbulást kívánok a sérült játékosoknak.