Összefoglaló 2022. november 15., kedd

LU17: ETO - DVTK 3-2 (2-2)

Öt gólt és hazai győzelmet a hozott a DVTK LU17-es csapatának győri vendégjátéka. A piros-fehérek két gólját Vadász Vanda és Szilvási Nelli szerezte.

LU17: ETO - DVTK 3-2 (2-2)


Országos LU17-es Bajnokság, 11. forduló

ETO FC Győr LU17 - Diósgyőri VTK LU17    3-2 (2-2)

Győr, ETO Stadion 50 néző. Játékvezető: Krasznai Roland. 
ETO FC Győr LU17: Csóti K. - Bodri B., Sulyok D., Halmai I., Farkas L., Szabó F., Varga V., Kovalter R., Hordós N., Ézsely L., Pusztai B. Vezetőedző: Tóközi Tímea. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Képes J., Sándor L., Vadász V., Nagy E., Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Farkas N., Magyar H., Papp S. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Sándor L. helyett Bánsági H. a 33., Nagy E. helyett Megyes Zs. az 54., Hordós N. helyett Böröczky L. a 60., Szabó F. helyett Cseh D. a 70., Majnár A. helyett Dervalics D. a 73., Magyar H. helyett Alföldi R. a 73., Kovalter R. helyett Patyi P. a 80. percben. 
Gólszerző: Vadász V. (0-1) a 20., Halmai I. (1-1) a 32., Pusztai B. (2-1) a 40., Szilvási N. (2-2) a 45., Pusztai B. (3-2) az 55. percben. 

Tóközi Tímea: - A mérkőzés első részében nagyszerű támadásokat vezetve, irányítottuk a játékot, majd az ellenfél az első valamire való helyzetét gólra váltotta. Megérdemelten egyenlítettünk, majd újra megszereztük a vezetést, és megint csak rövid ideig tartott az előnyünk. Döntetlen félidő után, a második részben mindent megtettek a lányok a győztes gól megszerzéséért, Pusztai saját maga második gólját egy nagyszerű egyéni megoldás után szerezte, ezzel ismét vezetéshez juttatta a csapatot! Gratulálok a lányoknak, mert egymást segítve, úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Köszönjük a szurkolást mindenkinek!

Csiszár Szabolcs: - Több gyenge egyéni teljesítmény jellemezte ezúttal a játékunkat. Ezt pedig nem bírja el a csapat, így nem tudunk pontot, pontokat hozni. Gratulálok a Győrnek.