Összefoglaló 2022. november 21., hétfő

LU17: DVTK - FTC 1-4 (1-2)

Vendég sikerrel zárult a DVTK Edzőközpontban a Diósgyőr és az FTC U17-es leány csapatának bajnoki találkozója. A piros-fehéreknek 0-3 után Nagy Enikő góljával sikerült a szépítés.

LU17: DVTK - FTC 1-4 (1-2)


Országos LU17-es Bajnokság, 12. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Ferencvárosi TC LU17 1-4 (0-2)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Ebergényi Zoltán (Horváth Ákos). 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Sándor L., Megyes Zs., Nagy E., Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Farkas N., Magyar H., Alföldi R. Vezetőedző. Csiszár Szabolcs. 
Ferencvárosi TC LU17: Major J. - Gégény P., Bozsik L., Egyed K., Gágyor Z., Nagy B., Kükedi L., Szikszai L., Nyul P., Biró Cs., Kratochwill Z. Vezetőedző: Nagy Ágnes. 
Gólszerző: Bozsik L. (0-1) a 13., Kükedi L. (0-2) a 20., Biró Cs. (0-3) a 75., Nagy E. (1-3) a 77., Gégény P. (1-4) a 88. percben. 

Csiszár Szabolcs: - A Fradi nagyon erős ellenfél, ezért küzdelmes mérkőzést játszottunk a zöld-fehérekkel. Kemény munka, sok energia kellett hozzá. Az első félidőben túl könnyen vesztettük el a labdákat, és ezért sok kontrával néztünk szembe. Emiatt nem voltunk eléggé bátrak, támadásban keveset kockáztatttunk. A második játékrészt nagyszerűen kezdtük, gólt szereztünk, a csapatra nem lehet panasz, hiszen a lányok mindent kiadtak magukból. További sok sikert a Ferencvárosnak.

Nagy Ágnes: - Felszabadult mérkőzést játszottunk, a lányok nyugodtan és magabiztosan kezdték a meccset. Nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, és sok helyzetet dolgoztunk ki, csak idő kérdése volt, hogy mikor szerzünk gólt. Egyéni megmozdulásokból rengeteget láttunk, több játékosunk is remek teljesítményt nyújtott. Külön gratulálok Kükedi Laurának a góljához, fontos pillanatban, egy gyönyörű találatot szerzett. Csapatként is egyre bizakodóbb a játékunk, hátulról jól építkeztünk, és türelmesek voltunk az egész mérkőzés folyamán.