Összefoglaló 2022. november 29., kedd

LU15: St. Mihály - DVTK 2-1 (1-0)

Szegeden ugyan hátrányba került, később azonban sikerült az egyenlítés a Diósgyőri VTK LU15-ös, egyébként rendkívül fiatal összetételű csapatának. A hajrát azonban a hazaiak jobban bírták, akik minimális különbséggel megnyerték a mérkőzés.

LU15: St. Mihály - DVTK 2-1 (1-0)


 

Országos Leány U15-ös Bajnokság, 13. forduló

St. Mihály FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 2-1 (1-0)

Szeged, 50 néző. Játékvezető: Paczér Balázs (Pap Zsigmond Csaba, Laukó Tamás). 
St. Mihály FC LU15: Vasi A. - Veres D., Boruzs B., Mikó H., Dobos E., Papdi J., Siket Sz., Gyovai K., Kovács R., Mészáros N., Bakai B. Vezetőedző: Olajos Csaba. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Váradi T., Csikós E., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Bodnár H., Stumpf B., Balogh V., Kádas D., Magyar A. Vezetőedző: György Gábor. 
Csere: Bakai B. helyett helyett Boros-Kovernyik N. a 23., Váradi T. helyett Plopp G. a 60., Stumpf B. helyett Halász V. a 71., Kovács R. helyett Medgyesi Zs. a 78. percben. 
Sárga lap: Magyar A. a 65. percben. 
Gólszerző: Boruzs B. (1-0) a 12., Csikós E. (1-1) a 46., Siket Sz. (2-1) a 60. percben. 

György Gábor: - Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Sajnos hamar hátrányba kerültünk, egy sokak által megkérdőjelezett büntető után. Ezután kicsit megilletődve játszottunk. A második félidőt sokkal bátrabban kezdtük, és egy nagyszerű letámadás után sikerült egyenlíteni. Sajnos a végére kicsit elfáradt nagyon fiatal csapatunk. Mindenképpen pozitív, hogy végre gólt tudtunk szerezni. Illetve, hogy egy nagyon fiatal kerettel, nagyrészt 2009-es és 2010-es születésű játékosokkal tudtunk egy szoros meccset játszani. A jövőre nézve ez mindenképpen biztató. 

Olajos Csaba: - Nehéz kifejezni szavakkal azt az örömet, amit a lányok arcán lehetett látni a mérkőzés után. Már az elmúlt hetekben is említett fejlődésük ezen a napon eredményben is megmutatkozott. Gyorsan sikerült vezetést szerezni, nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet, irányítottuk a játékot. A második félidőt sem kezdtük rosszabbul, de egy hibára azonnal lecsapott a vendégcsapat és egyenlített. Mentális fejlődésünket jelzi az, hogy nem estünk szét, onnan folytattuk ahol a kapott gól előtt abbahagytuk, és jött is a megérdemelt vezető s egyben győztes találat. Koncentrált, stabil volt a csapat a mérkőzés teljes egészében, sokkal több lehetőséget dolgoztunk ki, mint a Diósgyőr. Nagybetűs csapatmunka volt, büszke vagyok minden játékosomra.