Összefoglaló 2022. november 29., kedd

LU17: St. Mihály - DVTK 2-1 (1-0)

Szoros bajnoki mérkőzést játszott Szegeden a Diósgyőri VTK LU17-es csapata. A hazaiak ugyan egy órányi játék után kétgólos előnyt szereztek, Havasi Bernadett találata viszont nyílttá tette az összecsapást. Az egyenlítés azonban elmaradt, az alföldiek megszerezték mindhárom pontot.

LU17: St. Mihály - DVTK 2-1 (1-0)


Országos Leány U17-es Bajnokság, 13. forduló

St. Mihály FC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 2-1 (1-0)

Szeged, 50 néző. Játékvezető: Pap Zsigmond Csaba (Laukó Tamás, Paczér Balázs). 
St. Mihály FC LU17: Kozma V. - Vincze K., Arnold S., Horváth L., Bagi L., Aradi Á., Szabó D., Gyémánt K., Vajda Zs., Bozóki Cs., Palotás P. Vezetőedző: Hadár Attila. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Megyes Zs., Vadász V., Havasi B., Keczán F., Majnár A., Papp S. Alföldi R., Farkas N., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Vadász V. helyett helyett Bánsági H. a 46., Megyes Zs. helyett Dervalics D. a 62., Szabó D. helyett Gligor E. a 63. percben. 
Gólszerző: Horváth L. (1-0) a 39., Horváth L. (2-0) az 56., Havasi B. (2-1) a 61. percben. 

Hadár Attila: - Hatalmas dicséret illeti a lányokat a mérkőzésen nyújtott teljesítményük miatt. A hét elején sok betegünk és sérültünk volt, ezért nagyon sok kérdőjel volt a csapatösszeállítással kapcsolatban. Szerencsére mindenki vállalni tudta a játékot! Nagyon fontos győzelmet szereztünk, jól játszva mindenki a maximumot nyújtotta. 

Csiszár Szabolcs: - A mérkőzés elején egy büntetőt elvett tőlünk a játékvezető, ami nagy önbizalmat és lendületet adhatott volna a csapatnak. A félidőben egygólos hátránynál sem tudtam a csapatot hibáztatni, hiszen nem játszottunk rosszul, jól birtokoltuk a labdát, és szép támadásépítéseink voltak. A második játékrészben csak a szépítés sikerült, ennek ellenére dicséret illeti a csapatot.