Összefoglaló 2022. szeptember 25., vasárnap

LU15: DVTK - St. Mihály 7-0 (5-0)

Fölényes győzelmet aratott a St. Mihály korosztályos csapata ellen a Diósgyőri VTK LU17-es együttese. A bajnoki mérkőzés már az első játékrészben eldőlt, de a különbség a fordulás után tovább nőtt a felek között.

LU15: DVTK - St. Mihály 7-0 (5-0)


Országos Leány U15-ös bajnokság, 6. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - St. Mihály FC LU15 7-0 (5-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Ivancsó Dominik. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Berki M., Nagy E., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
St. Mihály FC LU15: Vasi A. - Veres D., Boruzs B., Kálló T., MIkó H., Dobos E., Papdi J., Kovács R., Mészáros N., Boros-Kövernyik N., Bakai B. Vezetőedző: Garamvölgyi Gergő. 
Csere: Plopp G. helyett Váradi T. az 54., Kádas D. helyett Vígh K. a 62., Kálló T. helyett Purcsi L. a 62., Magyar A. helyett Halász V. a 67. percben. 
Gólszerző: Kádas D. (1-0) a 3., Magyar A. (2-0) a 23., Magyar A. (3-0) a 28., Mezőssy M. (4-0) a 31., Berki M. (5-0) a 35., Magyar A. (6-0) az 52., Farkas N. (7-0) a 62. percben. 

György Gábor: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk. Sokszor kerültünk az ellenfél védelme mögé olyan játékhelyzetekből, amelyeket edzéseken gyakoroltunk. A második félidő első húsz percével is elégedettek lehetünk, utána viszont már a szögletzászló is gólt akart szerezni. Ekkor szétesett a játékunk. További sok sikert a Szeged csapatának!

Garamvölgyi Gergő: - Ilyen korán még nem indultunk mérkőzésre, ezért nem volt egyszerű megfelelő állapotba hozni a lányokat. Sajnos több hiányzónk is akadt. A mérkőzésen sokkal szorosabb eredmény lett volna a reális, de hozzáállásban, koncentrációban fölénk kerekedett a Diósgyőr. Mostanában egy félidőnyi előnyt adunk az aktuális ellenfelünknek, sokszor néha ennél kevesebb is elég. A szünet után voltak lehetőségeink, de sem erőnk sem megfelelő koncentrációnk nem volt az eredmény kozmetikázására. Dolgozunk tovább, sok mérkőzés vár még ránk.