Összefoglaló 2022. október 17., hétfő

LU15: PAFC - DVTK 6-0 (3-0)

Hazai dominanciát hozott Felcsúton a Puskás Akadémia és a Diósgyőri VTK LU15-ös csapatainak mérkőzése. A hazaiak végül megérdemelten szerezték meg a három bajnoki pontot.

LU15: PAFC - DVTK 6-0 (3-0)


Országos Leány U15-ös bajnokság, 8. forduló

Puskás Akadémia FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 6-0 (3-0)

Felcsút, 30 néző. Játékvezető: Török Bence.
Puskás Akadémia FC LU15: Orosz G. - Cserkuti A., Kézdy B., Vadász L., Kurpák V., Kézdy B., Halászi-Harsányi M., Nagy B., Hamvas D., Berecki R. Oleszka K. Vezetőedző: Szalkai Kitti. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Farkas N., Berki M., Fekete R., Nagy E., Képes K., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor.
Csere: Halászi-Harsányi M. helyett Paluska E. a 41., Kuprák V. helyett Szabó P. a 41., Hamvas D. helyett László N. az 55., Plopp G. helyett Halász V. a 65., Fekete R. helyett Katona K. a 65., Kádas D. helyett Lengyel L. a 65., Nagy B. helyett Rácz V. a 66. percben. 
Gólszerző: Kézdy B. (1-0) a 4., Oleksza K. (2-0) a 7., Oleksza K. (3-0) a 36., Kézdy B. (4-0) az 55., Vadász L. (5-0) a 72., Vadász L. (6-0) a 76. percben. 

Szalkai Kitti: - Az eredmény ellenére nem vagyok maximálisan elégedett, mert a letámadásnál sok hibát vétettünk, többször ki tudta hozni az ellenfelünk a labdát, illetve volt egy periódus a második félidőben, amikor holtpontra kerültünk, párharcokat veszítettünk, és nem tudtunk labdát birtokolni. A szerencse a mai napon abszolút mellénk állt, de ezt ki is érdemelték a lányok. Ami a miskolci oldalon kimaradt, arra mi válaszul mindig tudtunk egy gólt lőni. Gratulálok a lányoknak, mert a munkát beletették, de ezeket a hibákat mindenképpen javítanunk kell a jövőben.

György Gábor: - Nagy reményekkel indultunk, óriási csalódással érkeztünk. Hét perc alatt sikerült "lerendeznünk" a mérkőzést. El kell fogadnunk, hogy csak akkor van esélyünk bármelyik csapat ellen, ha mindenki száz százalékot tud nyújtani. Ezen a mérkőzésen sajnos ez teljes mértékben hiányzott. Az ellenfél csapatában viszont volt öt- hat kiemelkedő teljesítmény. Gratulálunk a Puskás Akadémia csapatának!

Fotó: www.pfla.hu