Összefoglaló 2022. december 6., kedd

U17: ZTE - DVTK 0-0

Az őszi idényt megnyerte az Alap csoportban a Diósgyőri VTK U17-es együttese. Miskei Attila csapata a szezon utolsó találkozóján Zalaegerszegen játszott gólnélküli döntetlent.

U17: ZTE - DVTK 0-0


Országos U17-es Bajnokság, 
Alap csoport, 11. forduló

Zalaegerszegi TE FC U17 - Diósgyőri VTK U17 0-0 

Zalaegerszeg, 50 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Horváth Richárd, Fehér Viktor). 
Zalaegerszegi TE FC U17: Barbarics M. - Takács M., Ebedli D., Berzéki J., Szemes M., Kálmán I., Szirmai N., Darmai D., Hóbor F., Vincze Á., Mulasics D. Vezetőedző: Horváth Gábor. 
Diósgyőri VTK U17: Németh B. - Deményi Z., Major M., Briz Cs., Homenszki R., Molnár Á., Bathó T., Sáreczki Sz., Szijártó B., B. Furdetskyi, Ádám N. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Kálmán I. helyett Szindekovics R. a 46., Briz Cs. helyett Kiss M. a 46., Molnár  Á. helyett Tóth Zs. az 57., Sáreczki Sz. helyett Z. Khameliuk a 63., Szijártó B. helyett Bánk A. a 63., Darmai D. helyett Kiss D. a 63., Berzéki J. helyett Kasza K. a 82. percben. 
Sárga lap: Molnár Á. a 40., Homenszki R. a 43., Szindekovics R. az 52., Szijártó B. az 52., Darmai D. a 60., Major M. a 61., Ebedli D. a 73., Tóth Zs. a 89. percben. 

Horváth Gábor: - A listavezető veretlen DVTK ellen a csapat nagyon motiváltan, és fegyelmezetten kezdte a mérkőzést. A mérkőzés elején pár játékos még idegesebben játszott, és ez a támadásépítés, és labdabirtoklásban kicsit visszavetette a játékunkat. A védekezésünk viszont rendben volt, és így erős ellenfelünk nem igazán talált fogást rajtunk. A második félidőben feljavuló egyéni teljesítményeknek köszönhetően már volt időszak, amikor mi voltunk labdabirtoklási fölényben. Látszott, hogy egy gól eldöntheti a 3 pont sorsát, de sem mi, sem az ellenfelünk nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. Gratulálok a srácoknak, megmutatták, hogy van bennünk kraft!

Miskei Attila: - Az őszi szezon záró mérkőzésén ugyanazt a stílust szerettük volna megmutatni, ami ránk jellemző. Kezdeményező futballt, tudatosságot és folyamatos fejlődést igyekeztünk mutatni. A labdabirtoklás rendben volt, viszont a befekezéseknél még hatékonyabbnak kell lennünk, és javulunk kell a negatív átmenetekben is. Az egész csapatnak és a stábnak is gratulálok az őszi szerepléshez. A célunk  nem változott, minden meccsen és edzésen fejlődni és előrelépni. Ezen tavasszal sem fogunk változtatni.