Összefoglaló 2022. augusztus 28., vasárnap

U15: Nyíregyháza - DVTK 0-5 (0-1)

Eredményes volt a főpróba. A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Diósgyőri VTK U15-ös együttese öt gólt szerzett Nyíregyházán.

U15: Nyíregyháza - DVTK 0-5 (0-1)


 

U15-ös felkészülési mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus FC U15 - Diósgyőri VTK U15 0-5 (0-1)

Diósgyőri VTK U15: Koltai B. - Nagy M., Szabó M., Vinga Z., Máté Cs., Juhos Á., Gulácsi M., Juhász K., Meggyesfalvi B., Filkóházi Á. Csere: Répási G., Feczesin K., Lengyel V., Szita I., Farkas R., Bari Z., Kis A., Varga I. Vezetőedző: Kádár László. 
Gólszerző: Kis A. (2), Varga I., Filkóházi Á. 

Kádár László:-  Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, mert egy pontos beadás után Filkóházi Ádám pontosan érkezett és sikerült betalálnia. Ezt követően felvettük az ellenfél mérkőzés tempóját. Lassúak voltunk, a Nyíregyháza tíz emberrel védekezett, amit nehezen törtünk fel. Sok érintővel, körülményesen játszottunk, és a párharcokból rendre vesztesen jöttünk ki. Szerencsére sikerült változtatni, ami jót tett a játékosoknak. Szép támadások, jó egyéni megoldások és kombinatív játék után tudtunk az ellenfél védővonala mögé kerülni. Ennek köszönhetően Kis Atilla kétszer és az újonnan érkezett Varga István is gólt szerzett. A főpróba egy olyan csapat otthonában jött össze, ahol nem helyeztek ránk komoly nyomást. A bajnokságban nem ez lesz, de egy jó felkészülést sikerrel zártunk. A jövő héttől maximálisan arra törekszünk, hogy fordulóról-fordulóra a legjobb tudásunknak megfelelően futballozzunk.