Összefoglaló 2022. szeptember 24., szombat

U13: DVSC - DVTK 4-2 (0-0)

Hazai győzelemmel fejeződött be a DVSC és a Diósgyőri VTK U13-as bajnoki mérkőzése. A Loki szűk negyven perc leforgása alatt négygólos előnyt szerzett, amit a meccs második felében Kelemen Zénó és Tahir Pashaiev találhatainak köszönhetően sikerült kozmetikázni.

U13: DVSC - DVTK 4-2 (0-0)


Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 4. forduló

Debreceni VSC-DLA U13 - Diósgyőri VTK U13 4-2 (0-0)

Debrecen-Pallag, 50 néző. Játékvezető: Árva Attila. 
Debreceni VSC-DLA U13: Rizán L. - Tóth M., Grega D., Illés O., Kis V., Mezősi J., Hermann D., Sándor K., Sápi L., Téglási G., Dékány D., Szálkai Á., Szabó K. Vezetőedző: Madar Csaba. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - B. Samsyka, Martis M., Bialkó Z., T. Pashaiev, Szabó B., Kelemen Z., Schön B., A. Kharcenko, Almási Á., Kiszely N., Juhász H., D. Shalfieiev, D. Dzobko, Kiszely M. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: D. Shalfieiev a 47. percben. 
Gólszerző: Tóth M. (1-0) a 13., Tóth M. (2-0) a 35., Tóth M. (3-0) a 38., Szabó K. (4-0) a 39., Kelemen Z. (4-1) a 49., T. Pashaiev (4-2) az 54. percben. 

Madar Csaba: - Az első félidőben nagyon jól és nagy lendülettel játszva uraltuk a játékot. Utána volt egy kis visszaesés, de ekkor sem pánikoltunk. Ha megfelelő hozzáállással és intenzitással edzünk, akkor ilyen színvonalú mérkőzéseken tudjuk kamatoztatni a megszerzett tudásunkat.

Tarnai Dániel: - Hasznos és jó színvonalú mérkőzést játszottunk a DVSC ellen. A mérkőzés első két negyedében is jól futballoztunk, kevés érintővel, alámozgásokkal és oldalváltásokkal operáltunk. Ebben az időszakban a játék minden fázisában jól oldottuk meg az adott játékhelyzeteket. Az eredmény szempontjából az egyéni hibák eldöntötték a mèrkőzést, de ez is hozzátartozik az egyén fejlődéséhez. Összességében a találkozó két részével és a mutatott játékkal elégedettek lehetünk. A jövő héten két mérkőzés vár ránk. Kedden a Puskás Akadémia ellen lépünk pályára, hétvégén pedig újabb bajnokit játszunk, ezúttal hazai környezetben.