Összefoglaló 2022. november 28., hétfő

U13: Eger - DVTK 2-3 (1-2, 1-0, 0-1, 0-0)

Öt gólt hozott a két partnerklub összecsapása az U13-as korosztályban. A DVTK együttesében Szabó Bálint duplázott, rajta kívül Kelemen Zénó talált be az Eger SE hálójába.

U13: Eger - DVTK 2-3 (1-2, 1-0, 0-1, 0-0)


Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 12. forduló

Eger SE U13 - Diósgyőri VTK U13 2-3 (1-2, 1-0, 0-1, 0-0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Bakó Dániel.
Eger SE U13: Molnár B. - Nyolcas B., Szemes L., Lányi Cs., Farkas D., Országh B., Kovács Á., Lengyel Zs., Bánka O. Csere: Kovács M., Hegyi B., Hegedűs K., Suha M. Vezetőedző: Fükő Tibor. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., Kozma B., A. Kharchenko, Bialkó Z., T. Pashaiev, Szabó B., Kelemen Z., Schön B. Csere: Puskás Z., D. Shalfieiev, Juhász H., Derzsényi Á., Bumbera K., Tóth B., Kiszely N., Kiszely M. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerző: Szabó B. (0-1) a 4., Országh A. (1-1) a 9., Kelemen Z. (1-2) a 18., Országh A. (2-2) a 34., Szabó B. (2-3) az 52. percben. 

Fükő Tibor: - Nagyon jó meccset jàtszottunk. Mindkèt csapat előtt adódott lehetősèg a mèrkőzès eldöntèsère. Sajnos a sok hiànyzó ès apró sèrülèsek miatt nem a szokott jàtèkot tudtuk jàtszani, de mèg így sem nèzett ki rosszul a csapat és a teljesítmény.

Tarnai Dániel: - Előző heti teljesítményünkkel magasra tettük a lécet saját magunkal szemben, amit ezúttal nem tudtunk teljes mértékben megismételni. Ettől függetlenül az egész találkozó során sokat birtokoltuk  a labdát, bár kicsit sietettük a támadásépítést. A mérkőzés egyes periódusaiban beszorítottuk az ellenfelünket a kapujuk elé, és számos helyzetet is kialakítottunk, ezeket viszont nem tudtunk megfelelő számban kihasználni. A mérkőzés lélektana szempontjàból rendkivul fontos hogy a jatekosok megértsék, mekkora jelentősége van egy-egy helyzetnek, vagy egy sikeres játékhelyzet megoldásának a pálya különböző területén. Az egri mérkőzésünkön ebből a szempontból is sok tapasztalatot gyűjthettünk, ami szintén hozzájárul a játékosok egyéni fejlődéséhez. Gratulálok a csapatnak!