Összefoglaló 2022. december 12., hétfő

U13: Nyíregyháza - DVTK 2-5 (0-1)

Öt gólt lőtt a szezonzárón a Diósgyőri VTK U13-as korosztálya. A piros-fehérek Nyíregyházán fejezték be a bajnokság őszi felét. Tarnai Dániel együttese tizennégy mérkőzésből tizenhármat megnyert.

U13: Nyíregyháza - DVTK 2-5 (0-1)


Országos U13-as Bajnokság, 
Északkeleti csoport, 14. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U13 - Diósgyőri VTK U13 2-5 (0-1)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Nemcsik József. 
Nyíregyháza Spartacus FC U13: Sallai A. - Dankó M., Nagy B., Papp H., Villás V., Kalló M., Túróczi L., Palaga M., Tasnádi G. Csere: Anda Zs., Lőrincz L. Vezetőedző: Deme Attila. 
Diósgyőri VTK U13: Vass Á. - Almási Á., Puskás Z., Bialkó Z., Balogh B., A. Kharchenko, Kelemen Z., Derzsényi Á., D. Shalfieiev. Csere: Kozma B., B. Samsyka, S. Ziadi, Tóth B., Juhász H., Kiszely N., Kiszely M., D. Dzobko. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: Tasnádi G. az 59. percben. 
Gólszerző: Villás V. (0-1) a 9., Túróczi L. (2-0) a 43., Derzsényi Á. (1-2) a 49., Kelemen Z. (2-2) az 55., Bialkó Z. (2-3) a 60., Kiszely M. (2-4) a 74., B. Samsyka (2-5) a 77. percben. 

Deme Attila: - Az ősz végére nagyon elfogytunk létszámban, de aki ezúttal pályára lépett az mindent megtett a siker érdekében. A játék színvonalával teljes mértékben elégedett voltam, összességében labdabirtoklásban ellenfelünk fölé is nőttünk. Azt hiszem, hogy ezen a mérkőzésen mutattuk be a legötletesebb, legkreatívabb futballt a fél szezonban. Sok helyzetet alakítottunk ki, a rúgott gólokon kívül legalább ötször voltunk kapussal szemben, de sajnos ezek kimaradtak. Hátul pedig jöttek az egyéni hibák és a végére nagyon elfáradtunk! Ennek ellenére minden játékost megillet a gratuláció. A győzelemhez pedig gratulálunk a Diósgyőrnek!

Tarnai Dániel: - Szezon utolsó mérkőzésén idegenben, egy  szervezetten futballozó Nyíregyházával találkoztunk. Rendkívül hosszú és nehéz fél szezont tudhatunk magunk mögött. A mérkőzés első részében nem tudtunk azon a magas szinten futballozni ami megszokott volt tőlünk az egész szezonban. Szerencsére voltak a csapatban egyénileg kiemelkedő teljesítmények, ezek pedig eldöntötték a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak és az U14-ben pályára lépő játékosoknak is!