Összefoglaló 2022. október 3., hétfő

U14: DVTK - Várda LA 0-1 (0-1)

Egyre több a pozitívum az U14-es korosztály teljesítményével kapcsolatban. A nagypályás bajnokságban most debütáló együttes ezúttal a Várda Labdarúgó Akadémiával játszott szoros mérkőzést.

U14: DVTK - Várda LA 0-1 (0-1)


Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 5. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Várda Labdarúgó Akadémia U14 0-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Porkoláb Marcell, Katona Mátyás. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Hajdú R., Krompaszki Gy., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., István M., Sallai K., Riczu Gy., Berta Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Várda Labdarúgó Akadémia U14: B. Herts - Táth D., Nagy M., Osztroha M., Fidler Sz., Fodor Á., Budaházi Zs., Szarvas M., D. Senchenkov, D. Birov, R. Kish. Vezetőedző: Révész Csaba. 
Csere: Fodor Á. helyett Kedves Á. a 41., D. Birov helyett Zlahy B. a 41., István M. helyett Ónodi M. a 41., Sallai K. helyett Takács Á. a 41., Hajdú R. helyett Tóth B. a 47., G. Rados helyett Lupkovics G. az 56., Krompaszki Gy. helyett Zaccaria Zs. a 66., Pápai O. helyett Bordás B. a 66., Osztroha M. helyett Oláh K. a 75., Szarvas M. helyett Torma N. a 75., R. Kish  helyett K. Pekar a 75. percben. 
Sárga lap: Kristóf Z. a 22., Lupkovics G. az 59., Tóth B. a 66., Ónodi M. a 68., Kedves Á. a 73., Táth D. a 79. percben. 
Gólszerző: Táth D. (0-1) a 20. percben.

Takács Péter:  - Folyamatosan fejlődik a csapat, de az a bizonyos pont még hiányzik az í betűről. A semmiből szerzett vezetést a Kisvárda, utána azonban igyekeztünk a sablonjainkból mögéjük kerülni. A rengeteg felesleges labdavesztés illetve a kevés oldalváltás miatt azonban ezt nem tudtunk mindig megvalósítani. Többet volt nálunk a labda, de még nagyobb fölényt kell kialakítanunk. Ebből a meccsből is tanulunk, még pedig azt, hogy sokkal gyorsabban és sokkal türelmesebben kell járatnunk a labdát ahhoz, hogy dominálni tudjuk a meccseinket.

Révész Csaba: - Hellyel-közel azt kaptam a mérkőzéstől amire számítottam. Egy hét alatt ezen a szinten nehéz három mérkőzésen jól teljesíteni. Mentek a srácok becsülettel, az akarattal semmi gond nem volt, a helyzetkihasználáson és a játék bizonyos elemein javítanunk kell a jövőben. Az elismerés megilleti a csapatot.