Összefoglaló 2022. október 31., hétfő

U14: Vasas - DVTK 3-0 (2-0)

Angyalföldön vendégszerepelt a Diósgyőri VTK U14-es korosztálya. A bajnoki mérkőzést végül hazaiak nyerték meg a Kiemelt csoport 8. fordulójában.

U14: Vasas - DVTK 3-0 (2-0)


Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 8. forduló

Vasas Kubala Akadémia U14 - Diósgyőri VTK U14 3-0 (2-0)

Budapest, Vasas Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Bartos Zoltán (Ferencz-Török Tímea Katalin, Bartkó József). 
Vasas Kubala Akadémia U14: Varga B. - Hegyes G., Gajdos Cs., Csaplár M., Szabadi Á., Balogh Á., Hirbik Z., Alszegi Á., Szabó F., Juhász M., Bene P. Vezetőedző: Angyal Péter. 
Diósgyőri VTK U14: Varga H. - Hajdú R., Tóth B., Krompaszki Gy., G. Rados, Kristóf Z., Sallai K., Takács Á., István M., Berta Cs., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Csere: Bene P. helyett Timáry-Szalay Á. a 41., G. Rados helyett Fehér Á. a 49., Takács Á. helyett Pápai O. a 49., István M. helyett Béres B. a 49., Berta Cs. helyett Kanyó Zs. a 49., Tóth B. helyett Birk B. az 57., Csaplár M. helyett Hamdi Zs. az 59., Alszegi Á. helyett Sautner P. az 59., Szabadi Á. helyett Szmetana B. a 65., Hirbik Z. helyett Papp B. a 65., Szabó F. helyett Zsuffa E. a 65., Hajdú R. helyett Bordás B. a 65. percben. 
Sárga lap: G. Rados a 48. percben. 
Gólszerző: Balogh Á. (1-0) a 39., Juhász M. (2-0) a 40., Juhász M. (3-0) a 64. percben. 

Takács Péter: - Az első félidő után úgy kellett bemennünk az öltözőbe, amit a gyerekek nem érdemeltek meg. Nagyon kompakt volt a középső zónás védekezésünk és az ellenfél beadásait is jól védekeztük le, emellett pedig a kontráink is veszélyesek voltak. Sajnos egy rossz ítélet belerondított  a képbe. Úgy gondolom, hogy a Diósgyőr nagyobb tiszteletet érdemel az ilyen helyzetekben. A labdakihozatalaink nagyon tudatosak voltak, és jól is működtek. Azt viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy fizikálisan nem tudtuk felvenni a kesztyűt a Vasassal. A második félidőben volt tartásunk és nem estünk szét, ez mindenképpen pozitívum. Összességében azonban megérdemelten nyert a kiváló játékosokkal rendelkező Vasas.

Fotó: Kanyó Zoltán