Összefoglaló 2022. december 6., kedd

U14: DVTK - Honvéd 0-2 (0-0)

Szoros mérkőzést játszott egymással a DVTK és a Honvéd U14-es korosztálya. A gólnélküli első játékrész után a vendégek tizenegyesből szereztek vezetést, majd ismét betaláltak, amivel eldöntötték a három pont sorsát.

U14: DVTK - Honvéd 0-2 (0-0)


Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Bp. Honvéd-MFA U14 0-2 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezetők: Sántha Péter (Ebergényi Zoltán, Ivancsó Dominik).
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Sallai  K., Berta Cs., Meggyesfalvi B., Béres B. Vezetőedző: Takács Péter. 
Budapest Honvéd-MFA U14: Martin Á. - Csörgő Á., Szőke Sz., Varga K., Acsai D., Bogdán M., Varga Z., Kayali Z., Kobela P. Vezetőedző: Mihályi Tamás. 
Csere: Szőke Sz. helyett Schmél Á. a 41., Kayali Z. helyett Sütő B. a 41., Kobela P. helyett Shodunké D. a 41., Ferencz K. helyett Ebenspanger M. a 49., Bogdán M. helyett Csákány Sz. a 61., Varga Z. helyett Varga-Sós B. a 61., Tóth B. helyett Birk B. a 61., Krompaszki Gy. helyett Fehér Á. a 61., G. Rados helyett Lupkovics G. a 63., Berta Cs. helyett Mádi-Nagy Zs., Béres B. helyett Kerekes B. a 67., Jakab M. helyett Vas B. a 69. percben. 
Sárga lap: G. Rados a 45., Varga K. az 58. percben. 
Gólszerző: Csőrgő Á. (0-1, 11-esből) a 47., Acsai D. (0-2) az 50. percben. 

Mihályi Tamás: – Nagyon zártan védekező ellenféllel találkoztunk a hétvégén, és bár több helyzetet is kidolgoztunk az első félidőben, ezek sajnos kihasználatlanul maradtak. A második játékrészben két szép egyéni megmozdulásnak köszönhetően magabiztos győzelmet szereztünk.

Takács Péter: - Ha a  Debrecent és az MTK-át leszámítjuk, akkor elmondható, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy bárkivel képesek vagyunk szoros izgalmas mérkőzéseket játszani ebben az osztályban. Az első félidejében két-három ziccert kialakítottunk, de ebből nem sikerült betalálunk a Honvéd kapujába. A középső zónás védekezésünk viszont egyáltalán nem tetszett. A fordulás után csordogált a mérkőzés, majd egy buta szabálytalanság miatt hátrányba kerültünk. Ezután egy új mérkőzés a kezdődött, hiszen lélektanilag ez a találat sokat alakított rajta. A kapott gól után inkább kapkodás volt rànk jellemző. A Honvéd második gólja végképp eldöntötte a mérkőzést, így összességében megérdemelten nyert.