Összefoglaló 2022. szeptember 8., csütörtök

U13: FTC - DVTK 2-4 (0-0, 0-1, 1-2, 1-1)

Négy gólt lőtt a Népligetben a Diósgyőr. Az U13-as korosztály hétközi felkészülési találkozón lépett pályára a zöld-fehérek otthonában, ahol 4-2-es győzelmet aratott Tarnai Dániel együttese.

U13: FTC - DVTK  2-4 (0-0, 0-1, 1-2, 1-1)


U13-as felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC U13 - Diósgyőri VTK U13 2-4 (0-0, 0-1, 1-2, 1-1)

Diósgyőri VTK U13: Vass Ádám - D. Dzobko, Schőn B., G. Rados, Bialkó Z., Balogh B., Kelemen Z., Szabó B., P. Tahír, Almási Á., B. Samsyka, Kiszely N., D. Shalfieiev, Derzsényi Á., Tóth B., A. Kharchenko, Martis M. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerző: K.Artem (2), Kelemen Z., Bialkó.Z.

Tarnai Dániel: - Motiváltan és koncentráltan kezdtük a találkozót a Ferencváros otthonában. A labdakihozatalaink tudatosak voltak, amit az elveinknek megfelelően  jó minőségben oldottunk meg. Az egy az egy elleni párharcokat támadásban és védekezésben egyaránt jó százalékban nyertük meg, ezekből több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre. Hiányérzetem a védekezésből támadásba való átmenetekben volt, főleg  a középső zónában, ahol kapkodtunk és ennek köszönhetően nem mindig hoztunk jó döntést a kialakult játékhelyzetekben. A jövőre nézve minél több ehhez hasonló mérkőzésre lenne szükségünk, ami jelentősen hozzájárulna a játékosok egyéni fejlődéséhez. Gratulálok az egész csapatnak!