Összefoglaló 2022. október 15., szombat

DVTK - Eötvös DSE 3:0

A Női NB I. osztály 1. fordulójában a DVTK zárt kapuk mögött fogadta a DVTK Arénában az Eötvös DSE csapatát. Németh Szabolcs együttese nagyon magabiztos játékkal és 3:0-ás győzelemmel indította a bajnoki szezont.

DVTK - Eötvös DSE 3:0


Október 15-én, szombaton az Eötvös DSE gárdája ellen kezdődtek meg a Női NB I. osztály küzdelmei a DVTK számára. Németh Szabolcs együttese egy tízhetes felkészülés után a DVTK Arénában vívta meg a szezon első mérkőzését a DVTK Arénában - az MRSZ döntése nyomán sajnos nézők nélkül.

Az első szettben rögtön rendkívül erősen és magabiztosan játszott a DVTK, az Eötvös nehezen lendült játékba. A szettet végül ellentmondást nem tűrően nyerte a DVTK 25-7-re.

A második játékrészre összeszedték magukat a vendégek, de a hazai csapat egy pillanatra sem engedte ki az irányítást a kezéből. A 16 pont ellenére az Eötvösnek ebben a szettben sem volt reális sansza, hogy kiegyenlítse a találkozót.

A harmadik játékrészre az elfáradó vendégek ellen a DVTK fiataljai volt a főszerep, akik éltek is a lehetőséggel, és remek teljesítménnyel szerezték meg a csapat számára a győzelmet.

Női NB I. osztály 1. forduló

2022. október 15., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
DVTK - Eötvös DSE 3:0 (25-7, 25-16, 25-10)

Vezetőedzői értékelés

Németh Szabolcs: Mindig nehéz egy bajnokság kezdete, főleg ha kong a csarnok az ürességtől bizonyos döntések miatt. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével és hozzáállásával! Sikerült mindenkinek játéklehetőséget biztosítani és büszkén mondhatom, minden játékosom meghálálta a bizalmat! Külön öröm volt látni az utolsó szettben lényegében az U20-as csapatunk játékát!

A mérkőzés felvétele itt megtekinthető:

Képgaléria: