Összefoglaló 2022. október 3., hétfő

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Tolna-Mözs 0-3 (0-3)

Hazai körülmények között folytatta a szereplését a DVTK-Vénusz női futsalcsapata. Az élvonalbeli bajnokság negyedik fordulójában a piros-fehérek a 2F-Bau Tolna-Mözs együttesét látták vendégül.

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Tolna-Mözs 0-3 (0-3)


Női Futsal NB I., 4. forduló

DVTK-Vénusz - 2F-Bau Tolna-Mözs 0-3 (0-3)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta, Skarupa Tamás, Vígh Imre. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Lipták A., Fukler-Váradi C., Kóka J., Gyarmathy F. Csere: Visnyánszki D., Magyar H., Veréb V., Boda N., Molnár Enikő. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
2F-Bau Tolna-Mözs: Deczki V. - Wiesner D., Bajcsy K., Kiss G., Nagy N. Csere: Kulcsár P., Tancsa B., Hatala B. Vezetőedző: Reveland Zoltán. 
Gólszerző: Nagy N. (0-1) a 10., Bajcsy K. (0-2) a 18., Hatala B. (0-3) a 20. percben. 

Volodymyr Kolok: - Az elmúlt években a Tolna az NB I. éllovasai között erősödött, a mi csapatunk viszont idén debütált. Éppen ezért csak néhány játékosunk rendelkezik olyan tapasztalattal, ami ehhez a szinthez szükséges. Nehéz mérkőzésre számítottunk, amelynek az első félidejében a tolnaiak játszottak aktívabban, és kihasználták a lehetőségeik nagy részét. Mi is szerezhettünk volna gólt, de csak háromszor találtuk el a kapufát. A fordulás után nálunk volt a kezdeményezés, többet támadtunk az Tolnánál. Gólt azonban nem tudtunk szerezni, így az ellenfél megérdemelten győzött. A lányok viszont olyan tapasztalatot szereztek, amire az előttünk álló időben szükség lesz. 

Reveland Zoltán: - Nem túl jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, ugyanis két meghatározó játékosunk nélkül voltunk kénytelenek elutazni, illetve közvetlenül a kezdés előtt derült ki, hogy még egy játékost kénytelenek vagyunk nélkülözni. Ennek ellenére, amit megbeszéltünk, azt a lányok maximálisan betartották, és nagyon profi módon hozták le a mérkőzést, szinte egész végig egyetlen cserével. Nagy gratuláció jár a csapatnak.