Összefoglaló 2022. október 22., szombat

DVTK - Kisvárda 33-22 (15-10)

A Kisvárda együttesét fogadta az NB II. Észak-keleti csoportjának előrehozott, 11. fordulójúban a DVTK férfi kézilabda csapata. A piros-fehérek ismét harcos játékkal szerezték meg a két pontot és szezonbeli ötödik győzelmüket, amivel a tabella élére ugrottak, megelőzve az egyel kevesebb találkozót játszó Mezőkövesdet.

DVTK - Kisvárda 33-22 (15-10)


Habár a mérkőzés első gólját a Kisvárda szerezte, Molnár Andrásék gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést a decemberről előrehozott fordulóban, és tíz perc elteltével már 7-4-re vezettek. A diósgyőriek az első játékrész második felében egy időkérés után újabb fokozatba kapcsoltak, és 15-10-es eredménnyel vonultak a szünetre. A második félidőben folytatódott a játék addigi képe, majd az utolsó tíz percre fordulva a DVTK kilenc gólt dobva állította be a 33-22-es végeredményt. A találkozón a piros-fehérek közül Gál András hat, Gulácsi Bálint és Kovács Róbert öt-öt találatig jutott, míg Torma Antal 39%-os hatékonysággal védett.  

Férfi kézilabda NB II. Észak-kelet, 11. forduló

DVTK - Kisvárda 33-22 (15-10)

Miskolc, Herman Ottó Gimnázium

Játékvezetők: Gulybán Olivér, Juhász Dániel

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Hála az istennek péntek este nem volt keserű a várda, de még mindig van hová fejlődnünk. Egy jól szervezett és összeszokott csapatot sikerült hazai pályán legyőznünk, amire buszkék lehetőnk. Nekünk továbbra is az a dolgunk, hogy magunkkal foglalkozzunk és elérjük azt, hogy a tudásunk a szorgalmunkkal, alázatunkkal, küzdőképességünkkel nivellálódjon. Akkor leszünk igazán jó CSAPAT, ami EGYÜTT sikerülhet! Ezúttal is köszönjük a kilátogató szurkolók bíztatását!

A DVTK szezonbeli ötödik sikerét aratta a bajnokságban és továbbra is őrzi veretlenségét hazai pályán, amivel a bajnokság élére ugrott, megelőzve az egyel kevesebb mérkőzést játszó, szintén tíz pontos Mezőkövesdi KC-t.

Molnár Andrásék a következő bajnoki mérkőzésen a Tiszavasvári SE-hez látogatnak majd október 29-én, ahol 18 órakkor kerül majd játékba a labda.