Összefoglaló 2022. október 30., vasárnap

Tiszavasvári - DVTK 20-40 (10-20)

Az NB II. Észak-keleti csoportjának 6. fordulójában Tiszavasváriba látogatott a Diósgyőr kézilabda csapata. Molnár András együttese kiváló játékkal a bajnokság során harmadjára jutott 40 gól fölé és szerezte meg a két pontot, amivel továbbra is a tabella élén áll.

Tiszavasvári - DVTK 20-40 (10-20)


A Tiszavasvári Városi Sportcsarnokban rendezett találkozón villámrajtot vettek a piros-fehérek és már tíz perc elteltével 2-8-as előnyben kézilabdáztak. A játékrész közepére a két csapat közt már 10 gólos különbség is volt, ami kisebb hazai felzárkózás után visszaállt a szünetig. A fordulást követően a DVTK folytatta magabiztos játékát és a 45. percben már 17-31-re vezetett, amit egy jó utolsó szakasszal 20-40-re tudott növelni, beállítva a végeredményt. A találkozón 12 diósgyőri játékos is betalált a Tiszavasvári kapujába, akik közül Csörgő Zsombor 7, Gál András pedig 6 gólig jutott, míg Torma Antal fantasztikus 50%-os feletti kapusteljesítményt nyújtott.

NB II Észak-kelet, 6. forduló

Tiszavasvári - DVTK 20-40 (10-20)

Tiszavasvári, Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Katona János, Konyári Imre

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Szombaton este a munkás ruha mellé a srácok tudták, hogy milyen szerszám illik! Az alázatunk most komoly játéktudással párosult. Minden tiszteletem a srácoké!! A Tiszavasvári közeget mindig tiszteltem és mindig tisztelni fogom! Nekik semmi nem sikerült, nekünk pedig majdnem minden ezen az estén. Emberként borzasztóan sok jó érzés kerített a hatalmába a mérkőzés előtt és után a kilátogató Kedves volt Tanítványok miatt! Köszönöm mindenkinek ezt a remek estét!!!! Csak együtt!!

A DVTK harmadik 40 gól feletti győzelmével továbbra is vezeti a bajnokságot az egyel kevesebbszer pályára lépő, de szintén 12 pontos Mezőkövesdi KC előtt. A következő fordulóban újra hazai környezetben küzdhet meg a két pontért a Diósgyőr, november 5-én a Nyírbátor érkezik a Herman Ottó Gimnázium Tornatermébe.