Összefoglaló 2022. október 24., hétfő

U16: DVTK - Munkács 1-2 (0-1)

A bajnoki szünetben sem volt megállás. A DVTK U16-os csapata hazai körülmények között a Munkács Futball Akadémia korosztályos együttesével játszott felkészülési mérkőzést.

U16: DVTK - Munkács 1-2 (0-1)


U16-os felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - Munkács Futball Akadémia U16 1-2 (0-1)

Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Tucsa D., Rem D., Zanócz Á., Holló M., Győrfi D., B. Kovalov, Kovács D., Jecs M., Béres D., D. Kuznyeczov. Csere: Balázs Á., V. Khomenko, Kiss L., Miskolczi D., Szakos B., Orosz D. Vezetőedző. Icsó Zsolt. 
Gólszerző: D. Kuznyeczov (1-2) a 72. percben. 

Icsó Zsolt: - Jól kihasználtuk ezt a hétvégét. Akik a bajnoksàgban a legtöbb játékpercet töltötték a pályán vagy kisebb sérüléssel bajlódtak, ők ezúttal pihentek.  Akik pedig kevesebb játékidőt töltöttek vagy sérülés, betegség után tértek vissza a csapathoz, ők minimum hatvan percet játszottak. Az első félidőben kényelmesen, sok hibával futballoztunk, és egy védelmi hibánkat kihasználta az ellenfelünk. Nem működött jól a támadó zónás védekezésünk és párharcainkat is elvesztettük. A második félidőben feljavult a játékunk minősége és átvettük a mérkőzés irányítását. Ennek köszönhetően több helyzetet is kidolgoztunk, és az utolsó húsz percben közel jártunk az egyenlítéshez. A mérkőzés minden szempontból elérte a célját. Gratulálunk az ellenfelünknek!