Összefoglaló 2022. október 31., hétfő

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Újpest 4-5 (1-3)

Kilenc gólt hozott a női futsal NB I.-ben a DVTK-Vénusz legutóbbi mérkőzése. A két újonc összecsapásából a vendég lila-fehérek jöttek ki jobban,a kik minimális különbséggel megnyerték a mérkőzést.

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Újpest 4-5 (1-3)


Női futsal NB I., 6. forduló

DVTK-Vénusz - Újpest FC 4-5 (1-3)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta (dr. Vigh Tünde, Vígh Imre).
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Visnyánszki D., Gyarmathy F., Molnár E., Lipták A. Csere: Fukler-Váradi C., Veréb V., Magyar H., Boda N. Vezetőedző. Volodymyr Kolok. 
Újpest FC: Hargas A. - Singer-Kakuk A., Kovács A., Koltai-Molnár J., Markó M. Csere: Orbán Cs., Nagy Sz., Illés P. Vezetőedző: Tóth László. 
Sárga lap: Koltai-Molnár J. a 40. percben.
Gólszerző: Molnár E. (1-0) az 5., Nagy Sz. (1-1) a 6., Nagy Sz. (1-2) a 6., Koltai-Molnár J. (1-3) a 11., Molnár E. (2-3) a 22., Lipták A. (3-3) a 24., Fukler-Váradi C. (4-3) a 29., Singer-Kakuk A. (4-4) a 32., Kovács A. (4-5) a 35. percben. 

Volodymyr Kolok: - Nagy lehetőséget szalasztottunk el egy összességében kiegyenlített találkozón. Az első félidőben az ellenfelünk valamennyi lehetőségét kihasználta, amivel kétgólos előnyt szerzett. Több helyzetünk is volt ebben az időszakban, de sajnos nem tudtunk ezekkel élni. A szünet után azonban sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, sőt a vezetést is átvettük. A hajrá azonban ismét az ellenfélé volt, ami elsősorban a nagyobb tapasztalat miatt. A fiatal játékosaink erőfeszítése ezúttal nem volt elég a győzelmhez. NB I.-es szinten nem elég csupán a lelkesedés és győzni akarás. A csapat odaadása előtt azonban le a kalappal.