Összefoglaló 2022. november 3., csütörtök

U14: Slavia - DVTK 4-1 (2-1)

Hasznos nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott Prágában a Diósgyőri VTK U14-es korosztálya. A csehek ugyan az első félidőben mezőnyfölényben futblloztak, de a hajárban egy tizenegyessel megszerezték vezetést. A diósgyőri gyerekek a fordulás után is jól küzdöttek, 2-0 után Pápai Olivér szépített, végül a Slavia sikerével zárult az összecsapás.

U14: Slavia - DVTK 4-1 (2-1)


U14-es felkészülési mérkőzés

SK Slavia Praha U14 - Diósgyőri VTK U14 4-1 (1-0)

Prága, Slavia Edzőközpont, 100 néző. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Krompaszki Gy., Tóth B., Meggyesfalvi B., Hajdu R., G. Rados, Kristóf Z., Sallai K., Takács Á., Pápai O., Berta Cs. Csere: Vass Á., Kanyó Zs., István M., Bordás B., Birk B., Lupkovics G., Mádi-Nagy Zs., Fehér Á. Vezetőedző: Takács Péter. 
Gólszerző: Pápai O. (2-1) a 49. percben. 

Takács Péter: - A mérkőzés túlnyomó részében a mi térfelünkön zajlott a játék, de azt el kell ismerni, hogy egy nagyon képzett, erős játékosokból álló csapattal találkoztunk. Mégis sokáig tartani tudtuk magunkat és a kontráinkban is benne volt a gólveszély. A box védekezésünk jól működött, a középső zónában, pedig jól kirajzolódott a négyes és az ötös védőláncunk. Taktikailag rengeteg fejlődtek a játékosok, kezdik érteni mit, miért és mikor kell csinálni. Technikailag és fizikálisan is előrébb tart tőlünk a Slavia, de amire nagyon büszke vagyok, hogy szenvedélyben nem. Minden elismerésem a játékosaimé, mert akarati tényezőn semmi nem múlott. Az átmenetekben, a döntésekben és a technikai elemek kivitelezésében még rengeteget kell előre lépnünk. Nagy élmény volt a játékosaimnak és az egész stábnak, hogy megélhettük ezt a három napot, és egy ilyen remek egyesület vendégei lehettünk. Hálás köszönet mind a Slavia Prahának mind pedig a DVTK-nak ezért a lehetőségért.