Összefoglaló 2023. január 18., szerda

TFSE-Bestrong - DVTK-Vénusz 3-0 (1-0)

A Női Futsal NB I.-ben korábbról elhalasztott mérkőzést pótoltak be. A DVTK-Vénusz együttese a TFSE-Bestrong otthonában vendégszerepelt az élvonal nyolcadik fordulójában.

TFSE-Bestrong - DVTK-Vénusz 3-0 (1-0)


Női Futsal NB I., 8. forduló - pótolt mérkőzés

TFSE-Bestrong - DVTK-Vénusz 3-0 (1-0)

Budapest, Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Apkó Tamás (Milavecz Péter, Dobó Gábor).
TSFSE-Bestrong: Ősz Cs. - Balya D., Folk Zs., Varga A., Gruber B. Csere: Kovács Sz., Dorner D., Kovács N., Balogh N. Vezetőedző: Csernai Gábor. 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Kóka J., Molnár E., Visnyánszki D. Csere: Lipták A., Kiss D., Magyar H., Dudás E. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Gólszerző: Balya D. (1-0) a 17., Folk Zs. (2-0) a 24., Varga A. (3-0) a 36. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Megtanultunk szervezetten védekezni, ezért az ellenfeleknek komoly gondot okoz, hogy megszerezzék ellenünk a vezetést. Ezúttal is negyed órán keresztül tartottuk a gólnélküli döntetlent. Ezután viszont a TFSE tapasztalata döntött. Sokat kell javítanunk a támadójátékunkon és a fizikális állapotunkon ahhoz, hogy az ellenfél kapuja előtt is veszélyesek valamint hatékonyak legyünk. Ezen az estén nem voltunk pontosak a befejezéseknél. Voltak lehetőségeink, de összességében a hazaiak sikere reális volt. A meccs ugyanakkor élményekkel gazdagította a fiatal játékosainkat. Minden találkozó után magabiztosabbnak érzik magukat, van remény, hogy idővel ebből a keretből jó csapat lesz.