Összefoglaló 2022. november 26., szombat

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Csepel 0-1 (0-0)

Csupán egyetlen gól született a DVTK-Vénusz Csepel elleni bajnoki találkozóján. A női futsal NB I.-ben ezt a találatot a vendégek szerezték, akik ezzel elvitték a három bajnoki pontot.

Női futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Csepel 0-1 (0-0)


Női futsal NB I., 10. forduló

DVTK-Vénusz - Csepel FC USE 0-1 (0-1)

Miskolc Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Skarupa Tamás (Nagy László, Vígh Imre.)
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Visnyánszki D., Molnár E., Lipták A. Csere: Gyarmathy F., Veréb V., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Csepel FC USE: Forgács Sz. - Simocini P., Gyolcsos Gy., Mesterházi Cs., Kókai K. Csere: Fekete E., Monyók G., Gula E., Helly A. Vezetőedző: Kincses Ernő. 
Sárga lap: Gyöocsos Gy. a 12., Gyarmathy F., a 18., Lipták A. a 20., Monyók G. a 25. percben. 
Gólszerző: Helyl A. (0-1) a 32. percben. 

Volodymyr Kolok: - Ezúttal a szerencse elpártolt tőlünk. Több százszázalékos esélyünk volt a gólszerzésre, főleg az első félidőben. Sajnos ezekkel nem tudunk élni, a fordulás után viszont már a játékosok többségén érezhető volt a fáradtság. Az ellenfélnek hosszabb volt a kispadja, ami kulcsfontosságúnak számított ezen az estén. A Csepel kontrára épített, ebből egy gólt sikerült szerezniük. Az eredmény miatt csalódottak vagyunk, senkit nem lehet hibáztatni, mert a lányok önzetlenül harcoltak. Egyszerűen ebben az összeállításában nem volt elég erőnk.