Összefoglaló 2023. február 1., szerda

Lukács Dániel: Élveztük a játékot

Lukács Dániel mesterhármast szerzett a Soroksár elleni mérkőzésen. A találkozó után a házi góllövő lista éllovasa elmondta, hogy élvezték a játékot, és az eredmény is azt mutatja a DVTK-nak erős csapata van, amelyik jól felkészült.

Lukács Dániel: Élveztük a játékot


- Nem számítottunk arra, hogy ilyen nagy fölénnyel nyerünk, de úgy érkeztünk Soroksárra, hogy mindenképpen győzni szerettünk volna - mondta Lukács Dániel. - Jól felkészültünk az ellenfélből, és fegyelmezett játékkal nagyon sok mindent megvalósítottunk az előzetesen eltervezett taktikából.

Lukács Dániel az előző idényben kétszer szerzett négy gólt a másodosztályban, mesterhármast viszont legutóbb 2021-ben lőtt a Honvéd második csapatában. Így először jegyzett három gólt a Merkantil Bank Ligában a Soroksár ellen.

- Mindegyik gól értékes, de az első volt a legszebb, mert az indította be a csapatot - vélekedett. - Nagyon jól játszott a csapat, és ilyenkor élvezetes játszani, ezért még folytattuk volna, de a hideg miatt annak is örültünk, hogy vége lett.

Az idegenbeli 5-0-s siker nem gyakori eredmény, ráadásul a PMFC otthon botlott, így már 7 pont a DVTK előnye a 3. helyezett csapat ellen.

- Mindenki figyelemmel kíséri a vetélytársak szereplését, ezzel a győzelemmel nekik is üzentünk, hogy felkészült és jó csapatunk van. Megyünk tovább előre! - zárta Lukács Dániel.

A DVTK hétfő este a klub alapításának 113. évfordulóján a Tiszakécskén fogadja 19 órától.