Összefoglaló 2023. január 24., kedd

NB III.: DVTK tartalék - Nyíregyháza II 0-3 (0-2)

Tanulságos felkészülési mérkőzést játszott hazai környezetben az NB III.-as bajnokság tavaszi folytatására készülő DVTK tartalék. Az edzőközpontban ezúttal a Nyíregyháza Spartacus II-es együttese volt az ellenfél.

NB III.: DVTK tartalék - Nyíregyháza II 0-3 (0-2)


NB III.-as felkészülési mérkőzés

DVTK tartalék - Nyíregyháza Spartacus II 0-3 (0-2)

DVTK tartalék: Sándor K. - Ivánka P., Ferencsik B., Mrva P., Bencsík D., Oláh B., Balázsi L., Kollár M., Vincze D., Y. Leshchynskyi. Csere: B. Rostyslav, Kundrák G., Balázs P., Kövesi K. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Vincze Richárd: - Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk ezen a találkozón. Az elsőtől az utolsó percig ragaszkodtunk a saját játékmodellünkhöz, ami az ellenfél védővonaláig működött is. Az utolsó döntések kivitelezése azonban rendre rosszul sikerültek. Amikor a Nyíregyháza magas letámadást alkalmazott, de ha mélyen védekezett emiatt akkor sem tudtunk mögéjük kerülni. A saját térfélen történt három labda eladásunkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Van olyan nap, amikor előre sajnos nem hatékony egy csapat játéka, ilyenkor meg kell tanulni 0-0-ra lehozni egy meccset, és nem szabad könnyű gólokat ajándékozni az ellenfélnek. Sokat kell javulunk a mérkőzésre való fókuszálásban, és mindannyiunknak meg kell találni azt a szenvedélyt, ami az őszi szezonban jellemzett minket.

Fotó: Balla Miklós