Összefoglaló 2023. január 30., hétfő

NB III.: háromcsapatos minitorna

A DVTK tartalék számára a felkészülési időszak lassan a végéhez közeledik, hiszen február második hétvégéjén már folytatódik a bajnokság. Vincze Richárd együttese ezúttal hazai körülmények között gyakorolt egy háromcsapatos mini tornán, ahol a DVTK tartalék mellett az Újpest FC II., és az FC Tiszaújváros vett részt. Mindhárom csapat egy-egy félidőt játszott egymással.

NB III.: háromcsapatos minitorna


NB III.-as felkészülési mérkőzés

DVTK tartalék - Újpest FC II 0-0 

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Kundrák G., Ivánka P., Balázs P., Bencsík D., Radics M., Kövesi K., Y. Lehchynskyi, C. Da Cruz, Papp M. Csere: Sándor K., Mrva P., Ferencsik B., Balázsi L., Fekete V., Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

DVTK tartalék - FC Tiszaújváros 0-3

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Kundrák G., Mrva P., Balázs P., Bencsík D., Radics M., Kocsi K., Y. Lehchynskyi, C. Da Cruz, Papp M. Csere: Sándor K., Ferencsik B., Balázsi L., Fekete V., Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Vezetőedzői értékelés

Vincze Richárd: - Az Újpest ellen végig mi irányítottuk a meccset, az ellenfelet sikerült végig a saját térfelükön tartani. A kapujukra helyezett nyomás viszont nem volt arányban ezzel. Sokszor jutottunk be a tizenhatoson belülre, de ott a kivitelezés vagy az utolsó passz rendre rossz volt. A Tiszaújváros ellen a játékrész elején egy könnyen eladott labdából az ellenfél megszerezte a vezetést, amitől elkezdtünk kapkodni,rohanni. Ebből következett egy újfent eladott labda és máris kétgólos volt a hátrány. Mentünk az eredmény után, de a Tiszaújváros nagyon jól védekezett és egy pontrúgás után megrúgták a harmadikat is.