Összefoglaló 2023. január 28., szombat

U19: DVTK - Várda 2-1 (2-1)

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a Diósgyőri VTK U19-es csapatának hétvégi felkészülési találkozóján. A vendég Kisvárda szerzett vezetést, amit Kollár Márton egyenlített ki, a győzelmet pedig Sipos Zsombor szerezte  meg a piros-fehérek számára.

U19: DVTK - Várda 2-1 (2-1)


U19-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U19 - Várda Labdarúgó Akadémia U19 2-1 (2-1)

Diósgyőri VTK U19: B. Rostyslav - Sebestyén Á., E. Artem, Paksai R., Temesvári M., Kiss P., Ferencsik S., Kollár M., Sipos Zs., Vincze D., Horváth Zs. Csere: Sándor K., Bedő D., Bodnár B., A. Nikolas, Roha R., Bathó T. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Gólszerző: Kollár M., Sipos Zs. 

Zsivoczky Gyula: - Az akaratunkkal és a hozzálllásunkat ezúttal sem volt probléma, játékban viszont elmaradtunk az előző heti találkozóhoz képest. A pálya minden zónájában hoztunk rossz döntéseket, a labdaszerzések utáni előrejátékunk pedig egyáltalán nem volt hatékony. Sok volt a kapkodás, a pontatlanság, de látjuk a hibákat, és tudjuk, hogy hol kell kijavítani. Ezeket a következő időszak edzésein és felkészülési mérkőzéseink meg fogjuk tenni. A bajnokság kezdetére tudatos, szervezett és az alapelveinkre épülő játékot fog nyújtani a csapat védekezésben, átmenetekben és támadásban egyaránt.