Összefoglaló 2023. január 13., péntek

Bochum - DVTK 0-3 (0-2)

Első idei felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK a német Bundesligában szereplő VFL Bochum ellen, és Bárdos Bence, Lukács Dániel, valamint Jurek Gábor góljával 3-0-ra nyert. Kuznyecov Szergej vezetőedző minden mezőnyjátékosnak játéklehetőséget adott.

Bochum - DVTK 0-3 (0-2)


Felkészülési mérkőzés

VFL Bochum - DVTK 0-3 (0-2)

La Línea de la Concepción, Estadio Municipal Ciudad de La Línea, 50 néző. Játékvezető: Jorge Gonzalez Sanchez (Pedro Sanchez Alcantara, Rafael Barea Torralba).
Bochum: Marko Johansson - Cristian Gamboa, Erhan Mašovic, Dominique Heintz, Konstantinos Stafylidis - Pierre Kunde, Jacek Goralski, Patrick Osterhage - Simon Zoller, Silvère Ganvoula, Gerrit Holtmann. Vezetőedző: Thomas Letsch.
DVTK 1. félidő: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos - Gera Dániel, Caio Da Cruz, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
DVTK 2. félidő: Senkó Zsombor - Farkas Dániel, Viczián Ádám, Szűcs Kornél, Medgyes Sinan - Koman Vladimir, Cseke Benjámin, Radics Márton (Illés Bálint, 82.) - Jeremie Obounet (Papp Marcell, 82.), Könyves Norbert, Jurek Gábor. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Gólszerző: Bárdos Bence (0-1) a 14., Lukács Dániel (0-2) a 45., Jurek Gábor (0-3 )a 79. percben.

 

Kulcspillanatok

14. perc: Diósgyőri kis szöglet balról, Lőrinczy adta középre, ahol  Bárdos Bence lábbal a kapu bal oldalába pörgetett, 0-1

45. perc: Danilović hosszú kirúgását Da Cruz elengedte a félpáláyn, Lukács Dániel rástartolt, majd a kapussal szemben állva ellőtte a lába mellett a labdát, 0-2

79. perc: Jurek Gábor vitte jobbról befelé a labdát a védők között, összejátszott Obounet-vel, majd 16 méterről ballal kilőtte a jobb alsó sarkot, 0-3

Vezetőedzői értékelés

Kuznyecov Szergej: A felkészülési mérkőzésen az a legfontosabb, hogy fel tudjuk mérni, hol tartunk, és milyen területen kell még fejlődni. Ezért szerettem volna erős ellenfelek ellen pályára küldeni a csapatot. A srácok most megtapasztalták, milyen sebességgel és milyen agresszivitással játszanak a magas szintű csapatok. Nagyon örülök annak, hogy fegyelmezetten és szervezetten játszottunk. Az első félidőben több helyzetet alakítottunk ki, és nagyobb is lehetett volna a különbség, mert semmit nem engedtünk az ellenfélnek. Előzetesen úgy terveztük, hogy félidőben teljes sort cserélünk, mert hétfőtől szerdáig napi két edzéssel, plusz konditermi munkával készültünk, ezért fáradtak a srácok, valamint az volt a cél, hogy mindenki kapjon terhelést. A második félidőben kicsivel nehezebb volt, mert a német csapat szeretett volna szépíteni, és nagy erőket mozgósított ennek érdekében. A félidő közepe felé ez a csapat is felvette a mérkőzés sebességét, és összességében jól nézett ki a második félidő is, és egy harmadik gólt is sikerült lőni. Ebben a játékrészben nem alakítottunk ki olyan sok lehetőséget, míg az ellenfél több helyzetet is kidolgozott, de nagyon hasznosak tartom a találkozót. Lesz mit elemezni az edzőknek!

A DVTK programja

2022. december 19., hétfő
Egyéni felkészülés kezdete személyre szabott program alapján

2023. január 2., hétfő
Egészségügyi és fizikai tesztek (DVTK Medical - Fájdalom Ambulancia)

2023. január 4., szerda
A csapat felkészülésének kezdete (DVTK Edzőközpont)

2023. január 8., vasárnap
Edzőtábor kezdete, indulás Spanyolországba

2023. január 9., hétfő
Két edzéssel indult a hét

2023. január 10., kedd
Bokros Szilárd: Nem nyaralni jöttünk

2023. január 11., szerda
Bárdos Bence: egy nap, két győzelem

2023. január 12., csütörtök
Gera Dániel engedett bepillantást a DVTK mindennapjaiba az Instagramon

2023. január 13., péntek (La Línea de la Concepción, Estadio Municipal de La Línea)
11:15 VfL Bochum 1848 (német 1. osztály) - DVTK

2023. január 16., hétfő
15:00 FK Jablonec (cseh 1. osztály) - DVTK

2023. január 19., csütörtök
15:00 Aarhus GF (dán 1. osztály) - DVTK

2023. január 20., péntek
Edzőtábor vége, hazautazás Spanyolországból

2023. január 25., szerda
13:00 DVTK - FC Košice (szlovák II. osztály)

Merkantil Bank Liga 21. forduló

2023. január 29., vasárnap
13:00 Soroksár SC - DVTK

Közösségi média

Az edzőtáborból rendszeresen jelentkezünk a DVTK közösségi média felületein és a hivatalos honlapon is, 

Ha még nem tetted meg, akkor folyamatosan frissülő tartalmakért kövesd be a DVTK-t a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on, a TikTokon és a Twitteren is!