Összefoglaló 2023. január 30., hétfő

U13: felkészülés a nagypályára

Jól vette az idei első akadályt a Diósgyőri VTK U13-as csapata. A hazai rendezésű, három csapatos felkészülési tornán Tarnai Dániel együttese a Debrecennél és a Kisvárdánál is jobbnak bizonyult.

U13: felkészülés a nagypályára


U13-as felkészülési torna
2022. január 29., vasárnap
Helyszín: DVTK Edzőközpont

Diósgyőri VTK U13 - Debreceni VSC-DLA U13 2-1
Gólszerző: Szabó B. (2)

Diósgyőri VTK U13 - Várda Labdarúgó Akadémia U13 5-3
Gólszerző: Szabó B.(2), Kiszely N., Kozma.B., T. Pashaev.

A Diósgyőri VTK U13-as keretét a következő játékosok alkották

Béner Ferenc, Bialkó Zoltán, Almási Ádám, Schőn Benett, Kiszely Noel,  Puskás Zekő, Juhász Hunor, Kiszely Maximilián, Balogh Bende, Tagír Pashaev, Kozma Bence, Dzobko Dmytro, Shalfieiev Diemid, Ziadi Salim, Kelemen Zénó, Artem Kharchenko, Martis Márk, Szabó Bálint, Derzsényi Áron, Tóth Bálint.

Vezetőedzői értékelés

Tarnai Dániel: - Ezen a hétvégén játszottuk le az idei első mérkőzéseinket, amit egy minitorna foglalt magába. A DVSC és a Várda Labdarúgó Akadémia ellen léptünk pályára 10+1-es játékrendszerben. Mind a két mérkőzésünkön törekedtünk a játékstilusunknak megfelelően futballozni, amit az alapelveink által tudtunk megvalósitani. A játékosok egyénileg remek minőségben tudták ezt kivinni a pályára és mellé tenni a csapat taktikai feladatokat. A nagypályás futballra történő átvátás szempontjából elsőre kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, amihez gratulálok az egész csapatnak.