Összefoglaló 2023. február 27., hétfő

U13: DVTK - FTC 3-2 (2-0)

A Ferencváros elleni találkozó jelentette a főpróbát a DVTK U13-as csapatának. A piros-fehérek különösen a meccs első felében nyújtottak jó teljesítményt, ennek köszönhetően sikerült legyőzni a fővárosiakat.

U13: DVTK - FTC 3-2 (2-0)


U13-as felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U13 - Ferencvárosi TC U13 3-2 (2-0)

Diósgyőri VTK U13: Teleki Z. - Schön B., Puskás Z., Juhász H., Almási Á., Bialkó Z., Kozma B., Kiszely M., D. Shalfieiev, T. Pashaev, Balogh B., S. Ziadi, D. Dzobko, Kelemen Z., A. Kharchenko, Tóth B., Derzsényi Á., Kiszely N., Szabó B. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerzők: D. Dzobko, Szabó B., T. Pashaev.

Tarnai Dániel: - Kiváló ritmusban és kezdeményező felfogásban kezdtük a mérkőzést, magabiztosan és önbizalommal telve futballoztak a játékosok, ezért dominálni tudtunk a mérkőzés első részében. Ebben a periódusban több helyzetet kialakítottunk, és gólokat is szereztünk. Védekezésben a játékosok egyénileg és csapatszinten is tudatosan és remekül oldották meg a feladatukat. Ez szintén hozzájárult a csapat sikeres teljesítményéhez. Pozitív és negatív átmenetekben szintén jó döntéseket hoztak a játékosok, így maximálisan elégedettek lehetünk mérkőzés ezen részével. A fordulást követően szögletből gólt kaptunk, ami bosszantó volt. A játék ezen szegmensében a jövőben mindenképp fejlődnünk kell. A Ferencváros találata után már kiegyenlített játék folyt a pályán. Gratulálok a csapatnak!

Fotó: Balla Miklós