Összefoglaló 2023. március 5., vasárnap

NB III.: BVSC-Zugló - DVTK tartalék 1-1 (0-1)

Bravúros pontszerzés a listavezető vendégeként. A DVTK tartalék csapata egy pontos kontratámadás után szerzett vezetést a Szőnyi úton, amit a fordulás után a hazaiak ugyan kiegyenlítettek, de a fegyelmezetten futballozó piros-fehérek ellen a győzelmet már nem tudták megszerezni.

NB III.: BVSC-Zugló - DVTK tartalék 1-1 (0-1)


NB III., Keleti csoport, 24. forduló

BVSC-Zugló - DVTK tartalék 1-1 (0-1)

Budapest, BVSC-Zugló Stadion, 100 néző. Játékvezető: Holczbauer Flórián (Nagy Márk, Szalai Dávid).
BVSC-Zugló: Kovács B. - Májer G., Ábrahám M., Nagy J., Szalánszki G., Szilágyi M., Horváth R., Kelemen P., Tóth L., Tamási Zs., Fisli A. Vezetőedző: Urbán Flórián.
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Szűcs K., Mrva P., Benkő P. - Ferencsik B., Radics M., Balázs P. - Kövesi K., Demeter M., Y. Leshchynskyi. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Ábrahám M. helyett Kesselbauer Á. az 59., Tóth L. helyett Király Á. az 59., Demeter M. helyett Illés B. a 60., Tamási Zs. helyett Balogh M. a 65., Kelemen P. helyett Vernes R. a 65., Szilágyi M. helyett Tóth K. a 80., Kövesi K. helyett Kollár M. a 85., Y. Leshchynskyi helyett Paizs J. a 90+3. percben. 
Sárga lap: Horváth R. a 36., Nagy J. a 47., Y. Leshchynskyi a 60., Fisli A. a 76., Májer G. a 89. percben. 
Gólszerző: Y. Leschynskyi (0-1) a 16., Kelemen P. (1-1) az 54. percben. 

Kulcspillanatok

16. perc: Oláh Balázs ment el jobb oldalon, a pontos beadást a hazaiak röviden szabadították fel, a második hullámban érkező Leshchynskyi pedig 14 méterről kapásból a bal alsó sarokba lőtt, 0-1. 

54. perc: A rövid sarokra érkezett a hazaiak jobboldali szöglete, ahol Kelemen Patrik a DVTK védőit megelőzve laposan a kapuba fejelt, 1-1. 

Vezetőedzői értékelés

Urbán Flórián: - Az egész mérkőzés alatt nagyon gyengén játszottunk. Rúgattunk egy gólt az ellenféllel, utána szervezetten, zártan védekeztek, amit nem tudtunk érdemben feltörni. Egy szöglet után ugyan egyenlítettünk, de  nem érdemeltünk többet, mert mélyen a tudásunk alatt teljesítettünk. 

Vincze Richárd: - Az első harminc percben teljesen kiegyenlített volt a meccs. Ebben az időszakban megszereztük a vezetést, és az is benne hogy, hogy jön a második gólunk. A félidő végén aztán elkezdtünk egy kicsit kapkodni, aminek az lett az eredménye, hogy a hazaiak birtokolták többet a labdát. Komoly helyzetet azonban nem tudtak kialakítani. A fordulás után sajnos a BVSC mezőnyfölényével telt a találkozó, mert a megszerzett labdákat nagyon gyorsan visszaadtuk a hazaiaknak, túlságosan direktbe akartunk futballozni. Egy szöglet utáni kavarodásból ki is egyenlítettek a fővárosiak, a meccs végére pedig teljesen elfáradtunk, ami a heti gondjainkból adódóan teljesen érthető. Nagyon értékes pontot szereztünk, gratulálok a srácokaknak, mert végig nagyon magas koncentrációval és szenvedéllyel játszottak. A második félidei labdás játékunkkal kapcsolatban viszont van hiányérzetem.