Összefoglaló 2023. április 30., vasárnap

NB III.: Putnok - DVTK tartalék 1-0 (0-0)

Nagyszerűen helytállt a bajnokságban második helyen álló Putnok FC otthonában a DVTK tartalék csapata, de a hajrában a gömöriek betaláltak, amivel megnyerték a borsodi rangadót. A rendkívül fiatal DVTK tartalék azonban így is minden dicséretet megérdemel.

NB III.: Putnok - DVTK tartalék 1-0 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 35. forduló

Putnok FC - DVTK tartalék 1-0 (0-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 300 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, dr. Gavalla-Kulcsár Judit). 
Putnok FC: Pápai K. - Gellén B., Sághy F., Lőrincz A., Nagy Zs., Buda P., Arady D., Dobrovolszki J., Nemes M., Komári Gy., Szabó Zs. Vezetőedző: Szala Ákos. 
DVTK tartalék: Németh B. - Oláh B., Mrva P., Ivánka P., Ferencsik B. - Bencsík D., Balázs P., Demeter M. - Benkő P., Y. Leshchynskyi, Hetyei Sz. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Szabó Zs. helyett Galacs E. a 19., Nagy Zs. helyett Szűcs Zs. a 46., Komári Gy. helyett Vadja C. a 46., Hetyei Sz. helyett Balázsi L. az 53., Y. Leschchynskyi helyett Fercsák R. a 63., Sághy F. helyett Sramkó R. a 73., Bencsík D. helyett Fülöp L. a 80., Demeter M. helyett Vincze D. a 80. percben. 
Sárga lap: Komári Gy. a 28., Ivánka P. a 31., Galacs E. az 55., Y. Leshchynskyi a 62., Sramkó R. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Vajda C. (1-0) a 86. percben. 

Kulcspillanat

86. perc: Vajda Cristofer egy kényszerítő után az ötösön belülről kapura rúgta a labdát, Németh Barnabás a közeli lövésbe csak belekapni tudott, így a labda hálóban kötött ki, 1-0

Vezetőedzői értékelés

Szala Ákos: – Szünetben szerkezetet váltottunk, így hatékonyabbak voltunk. De nem annak van itt most az ideje hogy túlságosan szakmai dolgokról beszéljek. Megszereztük az ezüstérmet, köszönjük mindenkinek, aki segítette a munkánkat a szezon során. A tartalék csapatok után a legfiatalabb játékoskerettel rendelkező NB III-as csapat vagyunk, hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket az eredmény, amit elértünk. Gratulálok játékosaimnak az egész éves áldozatos munkájukhoz.

Vincze Richárd: – Büszke vagyok a srácokra, mert egyenrangú ellenfelei voltak a bajnokságban megérdemelten második Putnoknak. Közel jártunk a pontszerzéshez, de három perccel a vége előtt a Putnok begyűjtötte a győzelemért járó három pontot.