Összefoglaló 2023. március 27., hétfő

DVTK-Vénusz - Újpest FC 1-2 (0-1)

Az alapszakasz utolsó mérkőzése szorosan alakult a DVTK-Vénusz számára. Az első félidő közepén a fővárosiak szereztek vezetést, amit a második játékrész derekán Horváth Lili kiegyenlített. Nem sokkal a lefújás előtt azonban az újpestiek újra betaláltak, amivel megnyerték a találkozót.

DVTK-Vénusz - Újpest FC 1-2 (0-1)


Női Futsal NB I., 20. forduló

DVTK-Vénusz - Újpest FC 1-2 (0-1)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Nagy László (Dr. Vigh Tünde, Szaniszló-Szabó Máté).
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Visnyánszki D., Lipták A., Molnár E. Csere: Horváth L., Kóka J., Dudás E., Juhász R., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Újpest FC: Gálik Á. - Singer-Kakuk A., Nagy Sz., Kovács A., Botka B. Csere: Király D., Markó M., Koltai-Molnár J. Vezetőedző: Tóth László.

Gólszerző: Botka B. (0-1) a 12., Horváth L. (1-1) a 29., Singer-Kakuk A. (1-2) a 40. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Pozitívan akartuk zárni az alapszakaszt. A lányok nagyon sokat tettek ezért, de a meccs utolsó másodperceiben kaptunk egy szerencsétlen gólt. Sok helyzetünk volt, de ezek közül csak egyet sikerült kihasználnunk. Hol a kapkodás, hogy a fáradtság, hogy a koncentráció hiánya miatt. Az igazságos eredmény a döntetlen lett volna, de sajnos az ellenfél nyert. A mérkőzés pozitív pillanatai közé tartozik néhány fiatal játékosunk, például Dudas Evelin, Horváth Lili játékának fejlődése. Mostantól a rájátszásra készülünk, bízunk a sikerben.