Összefoglaló 2023. április 3., hétfő

LU19: St. Mihály - DVTK 3-1 (2-0)

Az első negyvenöt perc után a hazaiak kétgólos előnyt szereztek a DVTK elleni bajnoki mérkőzésen. A fordulás után ugyan Havasi Bernadett szépíteni tudott, a Szeged azonban egy harmadik találattal lezárta az összecsapást.

LU19: St. Mihály - DVTK 3-1 (2-0)


Országos Leány U19-es Bajnokság, 20. forduló

St. Mihály FC LU19 - Diósgyőri VTK LU19 3-1 (2-0)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna, 30 néző. Játékvezető: Hegyi Eszter (Dobó Attila, Hegyi András).
St. Mihály FC LU19: Juhász E. - S. Koszo, Vincze N., Horváth L., Suták D., Futaki F., Pallagi V., Nagy L., Mocsári N., Palotás P., Aradi J. Vezetőedző: Fábián-Saleh Houssam. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Papp S., Katona F., Havasi B., Veres V., Kiss D., Szolomájer L., Zahár F. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Katona F. helyett Komlós L. a 24., Nagy L. helyett Sovány D. a 46., Mocsári N. helyett Bozóki Cs. a 46., Zahár F. helyett Dudás E. az 53., Palotás P. helyett Szalkai E. a 80., Kemenyiczki L. helyett Németh L. a 81., Aradi J. helyett Buknicz K. a 82. percben. 
Sárga lap: Futaki F. a 23., Szolomájer L. a 40. percben. 
Gólszerző: Horváth L. (1-0) a 29., Suták D. (2-0) a 41., Havasi B. (2-1) az 59., Juhász E. (3-1) a 70. percben. 

Fábián-Saleh Houssam: - Nehézkesen indult a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésünk. Kapkodva és pontatlanul kezdtük a találkozót, és ez sajnos az egész meccsre jellemző volt. Igaz, voltak jobb periódusaink, de legközelebb ennél jóval több fog kelleni. Ettől függetlenül így is sikerült egy magabiztos győzelmet aratni, egy az őszi szezonhoz képest sokat fejlődő DVTK ellen. Köszönöm szépen a lányoknak ezt a teljesítményt, gratulálok mindenkinek. 

Bánföldi Zoltán: - Végig kiegyenlített volt a játék, de az ellenfelünk jól kihasználta a hibáinkat, és sajnos a sérülések után már kevesebb esélyünk volt a pontszerzésre. Ennek ellenére egy szép szabadrúgásból visszajöttünk a meccsbe, ennél több azonban már nem volt a csapatban. Sajnálatos, hogy a három gólt rögzített szituációk után kaptuk.

Fotó: Masa Bence/St.Mihály FC