Összefoglaló 2023. február 27., hétfő

LU17: Illés - DVTK 6-0 (2-0)

Szombathelyen vendégszerepelt a korosztályos bajnokságban a DVTK U17-es leány együttese. A két fél bajnoki találkozója hazai sikerrel zárult.

LU17: Illés - DVTK 6-0 (2-0)


Országos Leány U17-es Bajnokság, 16. forduló

Illés Akadémia LU17 - Diósgyőri VTK LU’7 6-0 (2-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep, 30 néző. Játékvezető: Szendrődi Barnabás (Kápolnási Dániel, Szladovics Dávid). 
Illés Akadémia LU17: Kocsi P. - Németh Z., Farkas B., Ceglédi B., Kleinert P., Müller Zs., Giczi K., Simon E., Nagy B., Csombor L., Harangi L. Vezetőedző: Győrffy Mátyás. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Képes J., Bánsági H., Megyes Zs., Szilvási N., Majnár A., Magyar A., Farkas N., Magyar H., Alföldi R. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Csere: Farkas B. helyett Gyócs-Németh C. a 46., Bánsági H. helyett Sándor L. a 64., Simon E. helyett Csarnai Z. a 68., Nagy B. helyett Bukor Z. a 68., Ceglédi B. helyett Váraljai V. a 80., Harangi L. helyett Lakatos  L. a 80., Megyes Zs. helyett Halász V. a 80. percben. 
Sárga lap: Bényei B. a 84., Gyócs-Németh C. a 84., Bukor Z. a 90. percben. 
Gólszerző: Csombor L. (1-0) az 5., Majnár A. (2-0, öngól) a 17., Gyócs-Németh C. (3-0) a 70., Gyócs-Németh C. (4-0) a 71., Kleinert P. (5-0) a 81., Gyócs-Németh C. (6-0) a 90+3. percben. 

Győrffy Mátyás: - Próbáltunk csak saját magunkkal foglalkozni a mérkőzés előtt és erőt meríteni a szerdai, MTK ellen találkozó pozitívumaiból. Arra törekedtünk, hogy birtokoljuk a labdát, minél több helyzetet alakítsunk ki, és hogy ezeknél higgadtak legyünk. Úgy gondolom, hogy ez sikerült, nyugodt mérkőzést játszottunk, végig koncentráltunk, fókuszáltunk, nem pedig a kifogásokat kerestük. Gratulálok a lányoknak. 

Csiszár Szabolcs: - Ebben a felállásban még nem léptünk pályára, de próbáltuk a legjobbat kihozni a mérkőzésből. Ennyi rossz egyéni teljesítményt viszont nem bír el egy csapat, főleg nem ezen a szinten. Ami a legbosszantóbb, hogy ennyi rögzített szituációból nem szabadna gólt kapni.