Összefoglaló 2023. április 17., hétfő

LU17: MTK - DVTK 0-0

Pontot szerzett az MTK vendégeként a DVTK LU17-es korosztálya. A fővárosi találkozón az első félidőben egyértelműen a piros-fehérek akarata érvényesült. A fordulás után kigyenlítetté vált a játék, gól azonban egyik oldalon sem született.

LU17: MTK - DVTK 0-0


Országos LU17-es Bajnokság, 21. forduló

MTK Budapest LU17 - Diósgyőri VTK LU17 0-0

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum, 30 néző. Játékvezető: Bánlaki Márton (Istvánfi Mercédesz Éva, Gál Martin Richárd). 
MTK Budapest LU17: Hettiger P. - Farády N., Walton J., Szabó M., Gávris G., Kovács R., Horváth L., Spéth V., Zsirka-Klein A., Csoma L., Garda J. Vezetőedző: Korozmán Norbert. 
Diósgyőri VTK LU17: Bányei B. - Székely E., Képes J., Megyes Zs., A. Myhal, Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Magyar A., Farkas N., Magyar H. Vezetőedző: Újvári Krisztina. 

Csere: Hettiger P. helyett Schvrján D. a 46., Spéth V. helyett Halász A. a 46., Zsirka-Klein A. helyett Borzák L. a 46., Magyar A. helyett Papp S. a 46., Majnár A. helyett Dervalics D. az 58., Walton J. helyett Papp-Kálmán B. a 70., Megyes Zs. helyett Bánsági H. a 80. percben. 
Sárga lap: Szilvási N. a 89. percben. 

Korozmán Norbert: - Egész mérkőzésen dekoncentráltan játszottunk, Egy az egyben sokszor levettük az ellenfelet, viszont előre nem volt folytatása a játéknak. Kevés helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen. Ha még jàtszunk 90 percet akkor sem tudtunk volna gólt szerezni. A négy védő játékost kiemelném, nagyszerűen mozogtak együtt és sok kontràt állítottak meg.

Újvári Krisztina: - A mérkőzés elsősorban rólunk szólt. Végig dominàltunk, az edzésen gyakorolt dolgok szépen felszínre jöttek. Voltak helyzeteink,  igyekeztünk mélységben, szélességben támadásokat felépíteni és azokat befejezni. A második félidőben a lányok fejben, fizikálisan elfáradtak, így az ellenfél is lehetőségekhez jutott. Ennek köszönhetően kiegyenlített és szoros mérkőzést láthattunk mindkét csapat részéről. A lányok azonban nem adták fel és nagyszerűen küzdöttek. Gratulálok a csapatnak és a stábnak a munkához.