Összefoglaló 2023. május 8., hétfő

LU17: DVTK - Pécsi MFC 1-1 (1-1)

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a DVTK és a Pécs LU17-es találkozóján. A vendégek vezető találatára Myhal Anastasiia válaszolt, így a két csapat egy-egy ponttal gazdagodott a lefújás után.

LU17: DVTK - Pécsi MFC 1-1 (1-1)


Országos Leány U17-es Bajnokság, 24. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - Pécsi MFC LU17 1-1 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Séra János (Vinter Renáta, Nyircsák Mónika). 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Papp S., A. Myhal., Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Farkas N., Magyar H., Havasi B., Magyar A. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Pécsi MFC LU17: Szűcs B. - Bolboaca K., Gyánó L., Máté N., Krisztián P., Bódis L., Tamasics L., Turi B., Orsós V., Kőmíves A., Égi B. Vezetőedző: Bolboaca Augustin. 

Csere: Papp S. helyett Vadász V. a 46., Havasi B. helyett Képes J. a 46., Turi B. helyett Brenner P. a 63., Székely E. helyett Bánsági H. a 63., Magyar A. helyett Alföldi R. a 66., Keczán F. helyett Dervalics D. a 80. percben. 
Sárga lap: Farkas N. az 56. percben. 
Gólszerző: Égi B. (0-1) a 18., A. Myhal (1-1) a 34. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Az elmúlt hetekben a lányok nagyon jól teljesítenek, mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken. Ennek is köszönhető, hogy ezen a találkozón hátrányból fel tudtunk állni. Igazságos döntetlen született, további sok sikert a Pécsnek.

Bolboaca Augustin: - Egy szervezett és meglepően jatszós csapat otthonában szereztünk egy pontot. Csalódott vagyok, mert a helyzetek alapján nyernünk kellett volna. 

Fotó: Balla Miklós