Összefoglaló 2023. május 30., kedd

LU17: St. Mihály - DVTK 1-1 (1-1)

A szegedi bajnokiról egy ponttal tért haza a DVTK LU17-es korosztálya. Az első fél óra végéhez közeledve Szilvási Nelli szerzett vezetést, ezt azonban a hazaiak nem sokkal a szünet előtt kiegyenlítették.

LU17: St. Mihály - DVTK 1-1 (1-1)


Országos LU17-es Bajnokság, 27. forduló

St. Mihály FC LU17 - Diósgyőri VTK LU17 1-1 (1-1)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna, Játékvezető: Kakuk Szabolcs (dr. Hegyi Eszter, Kucsora Máté Sándor). 
St. Mihály FC LU17: Aradi J. - Horváth L., Bagi L, Sovány D., Suták D., Balázs E., Szabó D., Koszo S., Futaki F., Bozóki Cs., Palotás P. Vezetőedző: Hadár Attila. 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Farkas N., Bánsági H., Papp S., A. Myhal, Magyar H., Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Magyar A. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 

Csere: Papp S. heylett Megyes Zs. a 46., Majnár A. helyett Alföldi R. az 55., Suták D. helyett Fischer M. az 57., Magyar A. helyett Vadász V. a 72., Bánsági H. helyett Szondi Zs. a 85., Horváth L. helyett Arnold S. a 87. percben. 
Sárga lap: Sovány D. a 47., Futaki F. a 65. percben.
Gólszerző: Szilvási N. (0-1) a 28., Koszo S. (1-1) a 42. percben. 

Hadár Attila: - A játék képe alapján meg kellett volna nyernünk a meccset, ilyen sok ziccert büntetlenül nem lehet kihagyni. Jól játszottunk, viszont az a bizonyos pont hiányzott az i betűről! Sajnálom, hogy nem sikerült megnyerni a ezt a mérkőzést.

Csiszár Szabolcs: - A nagy hőség ellenére a lányok mindent kiadtak magukból. Egy jól felkészített csapattól tudtunk elhozni egy pontot. A kiváló kapusteljesítmény mellett a találkozó fénypontja Szondi Zsófia visszatérése volt.