Összefoglaló 2023. június 5., hétfő

LU17: DVTK - MTK 1-6 (0-4Í)

A bajnokság utolsó fordulójában az MTK Budapest volt a vendége a Diósgyőri VTK LU17-es korosztályának. A diósgyőri összecsapáson végül vendég győzelem született.

LU17: DVTK - MTK 1-6 (0-4Í)


Országos  LU17-es Bajnokság, 28. forduló

Diósgyőri VTK LU17 - MTK Budapest LU17     1-6 (0-4)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Hankó Attila (Szaniszló-Szabó Máté, Barnóczki Nóra). 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely  E., Farkas N., Bánsági H., Megyes Zs., A. Myhal, Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Magyar A., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
MTK Budapest LU17: Hettinger P. - Farády N., Murár  V., Gabona L., Bánfi  G., Szabó M., Gávris G., Tőzsér V., Garda J., Borzák L., Kiss Sz. Vezetőedző: Korozmán  Norbert. 

Csere: Szilvási N. helyett Vadász V. a 26., Hettinger P. helyett Schvirján D. a 46., Bánfi  G. helyett Zsirka-Klein A. a 46., Garda J. helyett Csoma L. a 46., Bánsági H. helyett Dervalics D. a 70., Székely E. helyett Szondi Zs. a 80., Megyes Zs. helyett Alföldi R. a 80. percben. 
Sárga lap: A. Myhal a 45., Magyar A. a 75. percben. 
Gólszerző: Gabona L. (0-1) a 9., Gávris G. (0-2) a 11., Kiss Sz. (0-3) a 22., Szabó M. (0-4) a 28., Zsirka-Klein A. (0-5) a 69., Borzák L. (0-6) a 84., Magyar A. (1-6) a 89. percben. 

Korozmán Norbert: - A mérkőzés minden percét élveztem. Kombinatív játékkal sikerült gólokat szerezni. Felszabadultan játszott minden játékos és élvezték a focit. Két-három érintővel játszottak, amit élmény volt nézni. A csapatjáték szempontjából talán ez volt a szezon egyik legjobb teljesítménye. Gratulálok a játékosaimnak az egész szezonhoz!

Csiszár Szabolcs: - Lehetett érezni a gyerekeken, hogy a szezon utolsó mérkőzésén léptek pályára, a fejek már nem voltak teljesen rendben. Ez persze nem von le az ellenfél érdemeiből, hiszen remek játekosokkal érkeztek hozzánk. A lányok becsületesen végig dolgozták az évet, teljes mértékben megérdemlik a pihenést. A következő szezonban újult erővel és új célokért fogunk küzdeni. Köszönöm a stáb minden egyes tagjának az egész éves munkát!