Összefoglaló 2023. március 13., hétfő

LU15: DVTK - ETO 2-1 (2-0)

A DVTK U15-ös leány korosztálya is hozta az ETO elleni bajnokit. György Gábor csapata az első játékrészben Pápai Lilla és Stumpf Boglárka találataival szerzett kétgólos előnyt, amire a fordulás után a vendégek részéről csupán szépítés érkezett.

LU15: DVTK - ETO 2-1 (2-0)


Országos Leány U15-ös Bajnokság, 18. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - ETO FC Győr LU15 2-1 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Kolompár Jenő, Besenyei Róbert. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Plopp G., Sándor L., Berki M., Fekete R., Pápai L., Képes K., Balogh V., Kádas D., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 
ETO FC Győr LU15: Krizanová N. - Bozsóki A., Fligh V., Szűcs E., Horváth A., Szabó P., Mohácsi R., Szabó I., Krasznai Z., Domján Cs., Kristofori A. Vezetőedző: Horváth Dóra. 

Csere: Pápai L. helyett Csikós E. a 46., Fekete R. helyett Mezőssy M. az 54., Horváth A. helyett Szerdahelyi A. a 65., Bozsóki A. helyett Bágyi K. a 73., Stumpf B. helyett Katona K. a 73. percben. 
Gólszerző: Pápai L. (1-0) a 19., Stumpf B. (2-0) a 34., Fligh V. (2-1) az 52. percben. 

György Gábor: - Az első félidőben az időjárás érdekesen alakult. A nap a szemembe sütött, a szél cserepesre fújta a számat, szintén szemből. Ezáltal én nem láttam, a játékosok pedig nem hallottak. Egész jól működött a dolog, sikerült két gólos előnyt szerezni. A második játékrészben változott a játék képe, és egy hiba után sikerült az ellenfélnek szépítenie. Az első félidőben mutatott játékunk miatt dicséret illeti a csapatot, viszont  mentálisan sokat kell fejlődnünk egyénileg és csapatként egyaránt. Játékban és eredményességben is sikerült előre lépnünk. További sok sikert a Győr csapatának, a második játékrészt megérdemelten nyerték meg.

Horváth Dóra: - Egy hasonló erőt képviselő csapattal mérhettük össze tudásunkat ezen a hétvégén. A lányok nagyon összpontosítottak a héten tanultakra, az egész csapaton érezhető volt a bizonyítási vágy. Picit talán rá is feszültünk, ennek köszönhetően több volt a baki, amit a diósgyőri támadók ki is használtak. A második félidőre teljesen megnyugodtunk, élvezni kezdtük a játékot. Sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk, és az ellenfél alig tudott helyzetet kialakítani. Gólt is lőttünk, de sajnos nem volt elég az egyenlítéshez. Jó úton haladunk, nagy az akarat a csapatban, mindenki fejlődni szeretne.

Fotó: Balla Miklós