Összefoglaló 2023. május 30., kedd

LU15: St. Mihály - DVTK 1-1 (0-0)

Nem született gól az első félidőben a szegedi és a diósgyőri hölgyek korosztáylos mérkőzésén. A hajrában azonban Mezőssy Mira a DVTK-nak szerzett vezetést, amit nem sokkal később a St. Mihály kiegyenlített.

LU15: St. Mihály - DVTK 1-1 (0-0)


Országos LU15-ös Bajnokság, 27. forduló

St. Mihály FC LU15 - Diósgyőri VTK LU15 1-1 (0-0)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna, Játékvezető: Ördögh Márton (Pióker Gábor, Laukó Tamás). 
St. Mihály FC LU15: Vasi A. - Barna B., Veres D., Boruzs B., Dobos E., Papdi J., Siket Sz., Gyovai K., Kovács R., Mészáros N., Barna M. Vezetőedző: Olajos Csaba. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Sándor L., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Nagy E., Képes K., Balogh V., Kádas D., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 

Csere: Nagy E. helyett Kutsaba D. a 45., Boruzs B. helyett Bány B. az 57., Barna B. helyett Mikó H. a 64., Képes K. helyett Plopp G. a 66. percben. 
Gólszerző: Mezőssy M. (0-1) a 74., Mészáros N. (1-1) a 83. percben. 

Olajos Csaba: -  Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, sokat volt nálunk a labda, helyzeteket is ki tudtunk alakítani, de nem sikerült bevenni a vendégek kapuját. A szünet után fokozatosan esett vissza a játékunk, a nagy melegben fejben és fizikálisan is fáradtunk. Ennek ellenére nem forgott nagy veszélyben a kapunk. Lényegében a semmiből szerzett vezetést a vendégcsapat, az egyetlen hibánkat kihasználta a DVTK: A hátralévő 7-8 percben minden erőnket mozgósítottuk az egyenlítés érdekében, ami nagy örömünkre sikerült is!  Összességében igazságosnak érzem a döntetlent, de természetesen jobb lett volna győzelemmel zárni a hazai mérkőzéseket. Van még egy kemény túránk a Puskás Akadémia otthonában, mindent el fogunk követni, hogy a lehető legszebben zárjuk az idényt. 

György Gábor: - Sajnálom a játékosokat. Mindent megtettek a siker érdekében. Mi a játszani akartunk, az ellenfél pedig nyerni. A fejlődés szempontjából egy újabb hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Örülök, hogy volt négy-öt kimagasló teljesítmény. Gratulálunk a csapatnak!