Összefoglaló 2023. június 5., hétfő

LU15: DVTK - MTK 0-3 (0-0)

Befejezte bajnoki szereplését a 2022/2023-as idényre a DVTK LU15-ös korosztályban. Az Országos Bajnokság záró fordulójában a diósgyőriek az MTK Budapest csapatát fogadták az edzőközpontban.

LU15: DVTK - MTK 0-3 (0-0)


Országos LU15-ös Bajnokság, 28. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - MTK Budapest LU15 0-3 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Farkas Milán Lajos (Porcs Patrik, Orbán Levente Márk).
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Sándor L., Berki M., Mezőssy M., Fekete R., Nagy E., Balogh V., Kádas  D., Kutsaba D., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 
MTK Budapest LU15: Árokszállási S. - Hubján N., Kéri V., Balogh T., Lőrincz-Rainsiss G., Kovács M., Veres S., Molnár L., Lőrincz-Rainsiss R., Bellon P., Neumann Zs. Vezetőedző: Ribeiro Da Silva Roni.  

Csere: Kádas D. helyett Képes K. a 41., D. Kutsaba helyett Plopp G. az 53., Kéri V. helyett Nagy B. az 53., Molnár L. helyett Kelemen V. az 53., Galambvári O. helyett Y. Matika a 74. percben. 
Gólszerző: Kovács M. (0-1) a 63., Veres S. (0-2) a 69., Kovács M. (0-3) a 80. percben. 

György Gábor: - Ismét nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl, egy nagyon jó MTK ellen. Az első félidőben maximálisan elégedett voltam a hozzáállással és a mutatott játékkal. A fordulás után azonban elfogyott a frissesség, de ez érthető, hiszen egy nagyon tartalmas héten vagyunk túl. Ezzel együtt gratulálok ellenfelünknek. Az utolsó három mérkőzésen mutatkozott meg az elvégzett munkánk, még ha a számszerű eredményben ez nem is látszott meg. Nekünk azonban most még nem ez az elsődleges, hanem a játékosok fejlődése. A hét végén még vár ránk egy prágai torna, bízunk benne, hogy méltóképpen tudjuk zárni az idényt. 

Roni Ribeiro Da Silva: - Szervezett ellenfél ellen játszottunk, akik próbálták ránk erőltetni a játékukat. Nehezen találtuk a ritmust, az erős szél is pontatlanná tette a passzainkat. A második félidőben sikerült rendezni a sorainkat, szorosabban védekeztünk, jól helyezkedtünk, kitűnő helyzeteket alakítottunk ki, annak ellenére, hogy az ellenfél kapusa remekül védett, több bravúrt is bemutatott, szép gólokat szereztünk. Méltó befejezése volt a szezonunknak, nagyon büszke voltam a lányokra, igazán megmutatkozott, hogy a közös kemény munka meghozta eredményét. Gratulálok mindenkinek, és köszönöm, hogy együtt fejlődhettünk, érhettünk igazi csapattá!