Összefoglaló 2023. február 15., szerda

LU15: Eger LU16 - DVTK 5-0 (0-0)

Az Eger SE egy évvel idősebb korosztálya kiegyenlített első játékrész után a második felidőben jobbnak bizonyult a Diósgyőri VTK LU15-ös korosztályánál. György Gábor csapatára az előttünk álló hétvégén már bajnoki mérkőzés vár.

LU15: Eger LU16 - DVTK 5-0 (0-0)


LU15-ös felkészülési mérkőzés

Eger SE LU16 - Diósgyőri VTK LU15 5-0 (0-0)

Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Plopp G., Képes K., Berki M., Bodnár  H., Nagy E., Mezőssy M., Sándor L., Magyar A., Fekete R., Kádas D. Csere: Horváth E., Katonan K., Stumpf B. Vezetőedző: György Gábor. 

György Gábor: - Ahogy anno a töröknek sem sikerült, úgy most nekünk sem. Annyi különbséggel, hogy az ellenfél összeállításában nem találtam sem Dobó sem, sem Bornemissza nevű játékost. Lehet, hogy Vicuskából volt kettő, három. Ami a játékunkat illeti ugyanazt tudom elmondani, mint az utóbbi mérkőzésünk után. Törekszünk a labdakihozatalokra, a minőségi labdabirtoklásra. Ez mindenképpen dicséretes és biztató a jövőre nézve. Hiányzik viszont a sebesség, a ritmusváltások de leginkább a kreativitás. Ezeken a területeken sokat kell fejlődnünk. Gratulálok az Eger csapatának!

Fotó: www.egerse.com