Összefoglaló 2023. február 19., vasárnap

U19: DVTK - Partium LA 19-0 (7-0)

Nagy gólkülönbségű győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra a DVTK U19-es csapata. Zsivoczky Gyula együttese egy nemzetközi felkészülési találkozón a Szatmárnémetit látta vendégül.

U19: DVTK - Partium LA 19-0 (7-0)


U19-es nemzetközi felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U19 - Partium Labdarúgó Akadémia U19 19-0 (7-0)

Diósgyőri VTK U19: Sándor K. - Sebestyén Á., Szőke Á., Paksai R., Temesvári M., Kiss P., Bacsa B., Kollár M., A. Nikolas, Silimon L., Fekete V. Csere: Székely M., Demeter M., Fülöp L., A. Nikohosian. Vezetőedző: Zsivoczki Gyula. 
Gólszerző: Fekete V. (3), Fülöp L. (3), Demeter M. (3), A. Nikolas (2), Kollár M. (2), Paksai R. (2), Bacsa B. (2), Silimon L., Kiss P. 

Zsivoczky Gyula: - Törekszünk a nemzetközi kapcsolatok bővítésére, ezért most új csapatként a Szatmárnémetit fogadtuk. Sok sérültünk volt, ezért több U17-es játékost hoztunk fel erre a találkozóra is. Sportszakmai szempontból nehéz értékelni a kilencven percet, de a nagy különbség ellenére is lehet pozitívumokat találni. A héten sokat gyakoroltuk a támadózónában történő labdabirtoklást, valamint a befejezéseket, ami ezen a délelőttön is nagyszerűen sikerült. Végig koncentráltan és kezdeményezően futballoztunk, örömteli, hogy a csapat nem állt le, kihozta a találkozóból, amit lehetett. A fordulás után lehetős nyílt arra, hogy a létszámhátrányos helyzeteket gyakoroljuk, mert a második félidőt 9 mezőnyjátékossal játszottuk le, ami nem mutatkozott meg az eredményességen és a hatékonyságon. A jövő héten kezdődik a bajnokság, talán a legjobb csapathoz, az MTK-hoz látogatunk. Szeretnénk ezt a formát megtartani, és sikeresen kezdeni a tavaszt.