Összefoglaló 2023. március 12., vasárnap

U14: ETO - DVTK 1-1 (1-1)

Pápai Olivér góljának köszönhetően vezetést szerzett Győrben a DVTK U14-es korosztálya, ezt azonban a hazaiak néhány perccel később kiegyenlítették. Az eredmény ezután már nem változott, így a csapatok egy-egy ponttal gazdagabban zárták a fordulót.

U14: ETO - DVTK 1-1 (1-1)


Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 16. forduló

ETO FC Győr U14 - Diósgyőri VTK U14 1-1 (1-1)

Győr, ETO Stadion, 50 néző. Játékvezető: Horváth Martin (Ihász Tamás, Gulyás Imre). 
ETO FC Győr U14: Lengyel H. - Mádi F., Csernyi K., Mitring M., Horváth V., Hernádi B., Czuppon B., Kiss B., Pécskai Cs., Balogh B., Mészáros Zs. Vezetőedző: Szekeres Adrián. 
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., L. Kravchenko, István M., G. Rados, Pápai O., Kristóf Z., Hajdú R., Berta Cs., Meggyesfalvi B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Horváth V. helyett Kuzma P. az 55., Kiss B. helyett Vasi Z. az 55., L. Kravchenko helyett Szabó B. az 58., István M. helyett T. Pashaiev az 58., Czuppon B. helyett Gerecs Á. a 64., G. Radios helyett Lupkovics G. a 67., Berta Cs. helyett Kelemen Z. a 67., Mészáros Zs. helyett Adi M. a 70., Hajdú R. helyett Márton Gy. a 73., Meggyesfalvi B. helyett Zaccaria Zs. a 73. percben. 
Sárga lap: G. Rados a 61. percben. 
Gólszerző: Pápai O. (0-1) a 34., Czuppon B. (1-1) a 40. percben. 

Szekeres Adrián: - Bőven megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy többgólos győzelmet arassunk, de sajnos ezeket nem sikerült gólra váltani. Az utolsó negyedórára viszont szétesett a játékunk, amikor a DVTK csapata két kapufát is szerzett. Tanulság, hogy nagyobb koncentráció szükséges a kapu előtti befejezéseknél.

Takács Péter: - Tudtuk, hogy a Győr nagyon erős labda elleni játékban. Jól terelnek befelé, éppen ezért szándékosan mélyen tartottuk a szélső védőinket és beléptettük a jobb oldali belső védőnket a hatos pozícióba. Ezt nem tudta lereagálni az ellenfelünk. Labdabirtoklási fölényt viszont azért nem tudtunk kialakítani, mert rengeteg technikai hibával futballoztunk. Az első félidőben a szél a  hazaiakat támogatta, de így is kulturáltan tettük a dolgunkat. A második játékrészben meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, rúgtunk két kapufát és kihagytunk számtalan helyzetet.  Hozzáteszem, a szél ekkor már minket segített. Taktikailag a játékosok rengeteget léptek előre, most már úgy lehet őket mozgatni ahogy csak szeretnénk, mivel értik a játékot. A győrieknek sok sikert kívánok, remek csapatuk van.