Összefoglaló 2023. március 18., szombat

U14: DVTK - Vasas 0-7 (0-4)

Megérdemelten nyerte meg a két csapat bajnoki találkozóját a Vasas U14-es korosztálya. A találkozó elején a DVTK-nak volt lehetősége a gólszerzésre, ezután viszont a vendégek domináltak.

U14: DVTK - Vasas 0-7 (0-4)


Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK U14 - Vasas Kubala Akadémia U14 0-7 (0-4)

DVTK Edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Görzsöny Péter (Kalló Zsolt, Barnóczki Nóra).
Diósgyőri VTK U14: Czigány P. - Tóth B., Krompaszki Gy., Martis M., Pápai O., István M., Szabó B., G. Rados, Kelemen Z., Hajdú R., L. Kravchenko. Vezetőedző: Takács Péter. 
Vasas Kubala Akadémia U14: Varga B. - Bene P., Gajdos Cs., Hamdi Zs., Szabadi Á., Balogh Á., Hribik Z., Balogh K., Dudás G., Juhász M. Vezetőedző: Angyal Péter. 

Csere: Juhász M. helyett Sautner P. a 41., Czigány P. helyett Varga H. a 41., Szabó B. helyett T. Pashaev az 50., Dudás G. helyett Szendeff S. az 51., Martis M. helyett Zaccaria Zs. az 55., István M. helyett Márton Gy. az 55., Hajdú R. helyett Lupkovics G. az 55. percben.
Sárga lap: Hajdú R. a 33., Balogh Á. a 77. percben. 
Gólszerző: Dudás G. (0-1) az 5., Balogh Á. (0-2) a 23., Szabó F. (0-3), a 37., Hibrik Z. (0-4) a 39., Szabó F. (0-5) a 43., Szendeff S. (0-6) a 66., Szendeff S. (0-7) a 89. percben. 

Takács Péter: - Kapufával kezdtük a mérkőzést, majd abból kaptunk gólt. Az egész összecsapáson rengeteg egyéni hibával játszottunk, konkrétan gólpasszokat adtunk a Vasas támadóinak. Kockázatos játékot játszunk, mert ebben tanulnak meg a srácok futballozni, de most rengeteg ki nem kényszerített hibát csináltunk. Nem voltunk kellően agresszívak, az történt a pályán amit az ellenfelünk akart. Ebben a bajnokságban nekünk csak úgy van esélyünk bárkivel szemben szoros meccset játszani, ha egy nagyon agresszív és kompakt játékot játszunk. Ez a kompaktság sajnos ezúttal nem volt jelen. Lassan reagáltunk, és nagyon bátortalanul futballoztunk. A Vasas teljes mértékben megérdemelten nyert ilyen arányban is. Mi pedig jól asszisztáltunk ahhoz, hogy megkönnyítsük a dolgukat. 

Angyal Péter: - Mindkét csapat igyekezett játékkal felépíteni a támadásait ezért a 2x40 perc alatt rengeteg labadaérintése volt a játékosoknak. A hazai csapat első támadása szerencsénkre a felső lécen csattant és rögtön a kontrábòl vezetést tudtunk szerezni. Az átmenetekben gyorsak voltunk, főleg védekezésből támadásba, így sok gòlhelyzetet tudtunk kialakítani. Az őszi mérkőzéshez hasonlòan sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogatò szülők és szakemberek.