Összefoglaló 2023. augusztus 13., vasárnap

NB III.: DVTK II - Karcag 1-3 (0-3)

Nem tudott pontot szerezni hazai  környezetben a DVTK II együttese. A piros-fehér fiatalok az első játékrész után három gólos hátrányba kerültek a Karcaggal szemben. A fordulás után ugyan Vincze Dániel találatával a szépítés sikerült, a vendégek viszont így is megnyerték a mérkőzést.

NB III.: DVTK II - Karcag 1-3 (0-3)


NB III., Észak-Keleti csoport, 3. forduló

DVTK II - Karcagi SE 1-3 (0-3)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Németh Gergely (Volentics Erik János, Vargha Tamás). 

DVTK II: A. Odyntsov - P. Zrnic, Viczián Á., M. Zrnic, Demeter M. - Szamosi Á., Sipos Zs., Balázsi L. - Kövesi K., Jurek G., Fekete V. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Karcagi SE: Fedinsiec E. - N. Nikic, Győri Á., Pataki Z., Kis B., D. Constantinescu, N. Andric, Kovács D., Gránicz P., Kalmár F., Hujbert B. Vezetőedző: Csillag  László. 
Csere: P. Zrinic helyett Szőke Á. a 40., Jurek G. helyett Vincze D. a 46., Demeter M. helyett Lajcsik V. a 46., Kövesi K. helyett  Hetyei Sz. a 61., D. Constantinescu helyett J.Maruscsák a 62., Kalmár F. helyett Szabó L. a 66., Hujbert B. helyett Ballók D. a 72., A. Nemanja helyett Győri  B. a 72., Balázsi L. helyett Sáreczki Sz.  a 75. percben. 
Sárga  lap: Szamosi Á. az 54., Kalmár F. a 63., Gránicz P. a 64., Vincze D.  a 73., Szabó L. a 86., Sipos Zs.  a 90+4. percben. 
Gólszerző: N. Nikic  (0-1) a 15., Gránicz P. (0-2) a 31., D. Constantinescu (0-3) a 44., Vincze D. (1-3) a 48. percben. 

Kulcspillanatok

15. perc: Az első negyed óra végén a vendégek megszerezték a vezetést. Egy kapu előtti kavarodás során a labda átszállta hosszú  oldalra, ahonnan egyből középre lőtték a vendégek. Nikicről mindenki megfeledkezett, aki így 12 méterről zavartalanul lőtt Odyntsov hálójába, 0-1. 

31. perc: Gránicz Patrik két játékostársával is kényszerítőzött a tizenhatos környékén, majd jó ütemben kapta vissza a labdát. A hazai védők mögé került, majd  kissé éles szögből pontosan lőtt a hosszú alsó sarokba, 0-2. 

44. perc: N. Andric beadására Constantinescu érkezett, és a kapu torkából a hálóba továbbított, 0-3. 

48. perc: Szamosi Ádám ívelt középre, a kapu elé pontosan érkező Vincze Dániel pedig megszerezte a DVTK II szépítő  találatát, 1-3. 

Vezetőedzői értékelés

Szamosi  Tamás: - Ezen a mérkőzésen ez eredmény ellenére minden játékosom dícséretet érdemel. Az első félidőben sok hibával játszottunk,ami jellemző még a fiatal játékosainkra. A fordulás után viszont azt a csapatot láttam, amit a jövőben is szeretnék. 

Csillag László: - Felemás érzéseim vannak. Az első félidőben megérdemelten szereztünk többgólos vezetést, mert jól futballoztunk. A fordulás után viszont felhoztuk a hazaiakat, érthetetlen hibákat vétettünk. A hajrában a sérülések miatt cserélni is kellett, amit igyekezett a DVTK II kihasználni. Örülök a győzelemnek, sok sikert kívánoka hazaiaknak.